Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tito football club Liverpolli
433m Tactiek Roberto De Zerbi
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen solid


19e minuut.
Savasta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijanović is nu in balbezit. Mijanović schiet op doel. Conoscitore bokst de bal weg.

19e minuut.
Głód rent richting de bal. Głód speelt de bal door. Zasada heeft problemen om de bal te vangen. Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski schiet op doel. Conoscitore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Sverrisson heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Saad onderschept slim de pass. Marcyjański rent richting de bal. Hopfen onderschept slim de pass. Hopfen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tito football club 56%, Liverpolli 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tito football club - Liverpolli 0:0

49e minuut.
Zasada rent richting de bal. Żbikowski rent richting de bal. Zasada onderschept slim de pass. Zasada geeft een hoge lob. Mijanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Conoscitore bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pijanowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mijanović krijgt zijn hoofd ertegen. Conoscitore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Głód onderschept slim de pass. Głód met een sublieme pass. Tripić rent richting de bal. Tripić geeft een hoge lob. Mijanović springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Miracolo passt de bal met de wreef. Tripić rent richting de bal. Batusha maakt een afschuwelijke overtreding. Batusha krijgt een gele kaart. Tripić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miracolo met een snel genomen vrije trap. Mijanović kopt de bal weg. Zasada rent richting de bal. Zasada schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Arambu passt de bal zonder na te denken. Hopfen heeft problemen om de bal te vangen. Fukuoka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fukuoka krijgt een gele kaart. Hopfen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hopfen kan niet meer verder spelen. Qovunov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Siciliani probeert naar een medespeler te passen. Zasada rent richting de bal. Arambu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pijanowski geeft een hoge lob. Conoscitore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski speelt de bal door. Mijanović rent richting de bal. Mijanović schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zasada rent richting de bal. Savasta verovert de bal door een tackle van achteren. Savasta met een sublieme pass. Qovunov is nu in balbezit. Qovunov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Lubbers verovert de bal door een tackle van achteren. Lubbers passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad schiet op doel. Probocskai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tito football club 52%, Liverpolli 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tito football club - Liverpolli 0:0