Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gengiscan sirkos
352 Tactiek fres
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 47.7
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Domovchiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Domovchiev met een sublieme pass. Dinkov heeft problemen om de bal te vangen. Domovchiev geeft de bal voor. Sava krijgt zijn hoofd ertegen. Drzyzga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Mihuţ passt de bal met de wreef. Domovchiev is nu in balbezit. Žlíca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Žlíca krijgt een gele kaart. Domovchiev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihuţ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dinkov krijgt zijn hoofd ertegen. Drzyzga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - sirkos 1:0

13e minuut.
Mihuţ rent richting de bal. Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gengiscan - sirkos 1:1

23e minuut.
Domovchiev onderschept slim de pass. Domovchiev probeert naar een medespeler te passen. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ... Drzyzga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - sirkos 2:1

32e minuut.
Mynzu rent richting de bal. Mynzu probeert naar een medespeler te passen. Žlíca probeert naar een medespeler te passen. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu probeert naar een medespeler te passen. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Pleşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengiscan 62%, sirkos 38%.
Gengiscan - sirkos 2:1

49e minuut.
Sava rent richting de bal. Collasius verovert de bal door een tackle van achteren. Winterstein is nu in balbezit. Domovchiev verovert de bal door een tackle van achteren. Domovchiev draait met de bal, schiet en ... Drzyzga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava haalt uit met een fantastische trap. Drzyzga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Padlikowski met de inworp. Kosacoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosacoff geeft een lange en hoge pass. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Kosacoff heeft problemen om de bal te vangen. Domovchiev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosacoff. Kosacoff krijgt een gele kaart. Domovchiev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihuţ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dinkov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - sirkos 3:1

64e minuut.
Danciu is nu in balbezit. Tianphosuwan is nu in balbezit. Tianphosuwan geeft een hoge lob. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. Drzyzga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Winterstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domovchiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Domovchiev schiet op doel. Drzyzga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Domovchiev kopt de bal weg. Klungelig pakt Sava de bal. Winterstein rent richting de bal. Sava onderschept slim de pass. Sava schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ziontkowski onderschept slim de pass. Ziontkowski geeft een hoge lob. Mynzu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ... Drzyzga bokst de bal weg.

77e minuut.
Vlada geeft een lange en hoge pass. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński met een sublieme pass. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lee-Kwon met een sublieme pass. Tianphosuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianphosuwan passt de bal zonder na te denken. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lee-Kwon rent richting de bal. Lee-Kwon geeft een lange en hoge pass. Kosacoff probeert naar een medespeler te passen. Maliniak rent richting de bal. Maliniak schiet op doel. Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kosacoff onderschept slim de pass. Kosacoff speelt de bal door. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel. Coroianu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sava is nu in balbezit. Materzok geeft een hoge lob. Sava rent richting de bal. Sava schiet op doel. Drzyzga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - sirkos 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengiscan 44%, sirkos 56%.
Gengiscan - sirkos 4:1