Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Avengers Super Tuscan
Version1 Tactiek pulp
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 46.5
formidable Schieten good
solid Passen solid
formidable Verdedigen good


6e minuut.
Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie geeft de bal voor. Daar is Pejčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saluots bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluots schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - Super Tuscan 1:0

10e minuut.
Arioli verovert de bal door een tackle van achteren. Arioli geeft de bal voor. Saluots bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluots haalt uit met een fantastische trap. Todoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - Super Tuscan 2:0

12e minuut.
Podliński probeert de bal met de borst te controleren. Zilio rent richting de bal. Podliński begaat een overtreding. Zilio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zilio kan niet meer verder spelen. Colasanti komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Podliński passt de bal met de wreef. Saluots is nu in balbezit. Saluots passt de bal in één keer door. Tolevski is nu in balbezit. Tolevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski geeft de bal voor. Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolevski rent richting de bal. Tolevski schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Turski is nu in balbezit. Jára onderschept slim de pass. Brendolini met een sublieme pass. Klungelig pakt Hedegaard de bal. Hedegaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Avengers 41%, Super Tuscan 59%.
The Avengers - Super Tuscan 2:0

52e minuut.
Tolevski passt de bal in één keer door. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski passt de bal in één keer door. Saluots bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluots draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zappavigna passt de bal met de wreef. Tolevski rent richting de bal. Tolevski passt de bal in één keer door. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Balla geeft een lange en hoge pass. Caudai verovert de bal door een tackle van achteren. Ilie met een sublieme pass. Tolevski rent richting de bal. Tolevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kurpiewski onderschept slim de pass. Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Tolevski rent richting de bal. Tolevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - Super Tuscan 3:0

75e minuut.
Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea passt de bal in één keer door. Saluots is nu in balbezit. Saluots draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - Super Tuscan 4:0

76e minuut.
Kurpiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurpiewski passt de bal in één keer door. Saluots rent richting de bal. Saluots draait met de bal, schiet en ... Todoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - Super Tuscan 5:0

77e minuut.
Saluots rent richting de bal. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski passt de bal zonder na te denken. Saluots rent richting de bal. Saluots haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Turski de bal. Jára bereikt de bal nog maar net als eerste. Jára geeft de bal voor. Tolevski is nu in balbezit. Tolevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tolevski passt de bal in één keer door. Ilie is nu in balbezit. Ilie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tolevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolevski draait met de bal, schiet en ... Todoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Avengers - Super Tuscan 6:0

85e minuut.
Tolevski is nu in balbezit. Tolevski passt de bal zonder na te denken. Ilie geeft de bal voor. Saluots rent richting de bal. Saluots draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Saluots kopt de bal weg. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski met een sublieme pass. Tolevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski schiet op doel. Todoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Avengers 38%, Super Tuscan 62%.
The Avengers - Super Tuscan 6:0