Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Italia Royal Zwalm
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Clymans met een sublieme pass. Wispelaere is nu in balbezit. Wispelaere speelt de bal door. Biernaux rent richting de bal. Biernaux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Royal Zwalm 0:1

13e minuut.
Depourcq geeft een hoge lob. Inworp. Dantschotter met de inworp. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bocquet geeft een hoge lob. Depourcq is nu in balbezit. Clymans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clymans krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Muyter rent richting de bal. Biernaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernaux geeft de bal voor. Wispelaere rent richting de bal. Wispelaere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Royal Zwalm 0:2

38e minuut.
Vermaelen rent richting de bal. Hasevoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino rent richting de bal. Hasevoets rent richting de bal. Hasevoets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Clappaert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Segers met de inworp. Hasevoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasevoets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Royal Zwalm 1:2

43e minuut.
Dantschotter probeert naar een medespeler te passen. Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermaelen met een sublieme pass. Wispelaere is nu in balbezit. Wispelaere haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Royal Zwalm 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Italia 47%, Royal Zwalm 53%.
Forza Italia - Royal Zwalm 1:3

59e minuut.
Depourcq is nu in balbezit. Depourcq passt de bal zonder na te denken. Biernaux rent richting de bal. Biernaux draait met de bal, schiet en ... Berendoncks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Royal Zwalm 1:4

78e minuut.
Hasevoets rent richting de bal. Carino rent richting de bal. Hasevoets rent richting de bal. Carino is nu in balbezit. Carino draait met de bal, schiet en ... Paepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Italia 38%, Royal Zwalm 62%.
Forza Italia - Royal Zwalm 1:4