Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
URS Du Assenede PELT VV
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 36.3
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Van Staen probeert naar een medespeler te passen. Durme is nu in balbezit. Durme passt de bal zonder na te denken. Knaepen rent richting de bal. Knaepen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - PELT VV 0:1

10e minuut.
Knaepen onderschept slim de pass. Knaepen met een sublieme pass. Klungelig pakt Van Staen de bal. Van Staen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - PELT VV 0:2

15e minuut.
Garber kopt de bal weg. Geukens rent richting de bal. Renquin probeert naar een medespeler te passen. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Kerkhofs met een harde bal richting middenveld. Geukens kopt de bal weg. Raman rent richting de bal. Raman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
de Theux de Meylandt is nu in balbezit. Hazard begaat een overtreding. de Theux de Meylandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Theux de Meylandt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Laureys de bal. Liakopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laureys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Decker neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Van Staen onderschept slim de pass. Van Staen probeert naar een medespeler te passen. Knaepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knaepen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - PELT VV 0:3

23e minuut.
Knaepen speelt de bal door. Liakopoulos rent richting de bal. Liakopoulos geeft een hoge lob. Van Staen is nu in balbezit. Van Staen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bertjens geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Staen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Boeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
De Boeck geeft de bal voor. Renquin rent richting de bal. Renquin probeert naar een medespeler te passen. Knaepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knaepen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Bertjens onderschept slim de pass. Bertjens probeert naar een medespeler te passen. Araujo geeft de bal voor. Daar is Van Staen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Staen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - PELT VV 0:4

40e minuut.
Daar is Renquin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renquin. Geukens raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Geukens kan niet meer verder spelen. Henoit komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Belbüken is nu in balbezit. Belbüken geeft een lange en hoge pass. De Boeck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys onderschept slim de pass. Laureys passt de bal in één keer door. Raman is nu in balbezit. Raman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - PELT VV 1:4

45e minuut.
Garber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo geeft de bal voor. Van Staen rent richting de bal. Van Staen haalt uit met een fantastische trap. Kerkhofs bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - PELT VV 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 69%, PELT VV 31%.
URS Du Assenede - PELT VV 1:5

58e minuut.
Araujo geeft een hoge lob. Renquin is nu in balbezit. Renquin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van Staen de bal. Van Staen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Suydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Suydt geeft een hoge lob. Coppens heeft problemen om de bal te vangen. Belbüken met een sublieme pass. Knaepen probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - PELT VV 1:6

68e minuut.
Renquin geeft een lange en hoge pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal met de wreef. Van Staen rent richting de bal. Van Staen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De Boeck kopt de bal weg. Renquin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Boeck de bal. Knaepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knaepen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Renquin speelt de bal door. Knaepen is nu in balbezit. Knaepen speelt de bal door. Van Staen rent richting de bal. Van Staen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Van Staen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Staen geeft een hoge lob. De Boeck heeft problemen om de bal te vangen. Knaepen rent richting de bal. Knaepen draait met de bal, schiet en ... Kerkhofs bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - PELT VV 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 65%, PELT VV 35%.
URS Du Assenede - PELT VV 1:7