Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eendracht Spa Cercle Brugge Ksvv
Normal Tactiek 523
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


39e minuut.
Emczyński onderschept slim de pass. Emczyński probeert naar een medespeler te passen. Chatzifotiou is nu in balbezit. Cirignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirignano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eendracht Spa 66%, Cercle Brugge Ksvv 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eendracht Spa - Cercle Brugge Ksvv 0:0

48e minuut.
Vanpeteghem probeert naar een medespeler te passen. Grymonpréz rent richting de bal. Swartenbroucks is nu in balbezit. Cirignano onderschept slim de pass. Cirignano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Mattia probeert naar een medespeler te passen. Cirignano is nu in balbezit. Cirignano passt de bal zonder na te denken. Chatzifotiou rent richting de bal. Chatzifotiou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chatzifotiou is nu in balbezit. Chatzifotiou heeft problemen om de bal te vangen. Cirignano rent richting de bal. Cirignano draait met de bal, schiet en ... D`Heuvaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Cercle Brugge Ksvv 0:1

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat D`Heuvaert niet meer kan verder spelen. Hoelen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Barranco geeft de bal voor. Boateng is nu in balbezit. Boateng speelt de bal door. Cirignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirignano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Cercle Brugge Ksvv 0:2

82e minuut.
De Brul rent richting de bal. De Brul passt de bal in één keer door. Życiński kan de bal niet met de borst controleren. Vanderelst onderschept slim de pass. Vanderelst draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Cercle Brugge Ksvv 1:2

89e minuut.
Opdenacker met een sublieme pass. Dusalle is nu in balbezit. Dusalle passt de bal in één keer door. De Brul is nu in balbezit. De Brul geeft een hoge lob. Jagačanskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eendracht Spa 61%, Cercle Brugge Ksvv 39%.
Eendracht Spa - Cercle Brugge Ksvv 1:2