Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vojslawia Wojsławice FC Czarne Pręty
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.7 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Romanczewski passt de bal zonder na te denken. Koziorzębski is nu in balbezit. Met opzet legt Rosiewicz zijn tegenspeler op de grond. Rosiewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Koziorzębski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Koziorzębski kan niet meer verder spelen. Rogowski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Piekarski rent richting de bal. Barulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barulski geeft een hoge lob. Luśnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Luśnia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vojslawia Wojsławice - FC Czarne Pręty 0:1

35e minuut.
Piekarski onderschept slim de pass. Pikuś verovert de bal door een tackle van achteren. Pikuś passt de bal zonder na te denken. Stempski rent richting de bal. Stempski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vojslawia Wojsławice 43%, FC Czarne Pręty 57%.
Vojslawia Wojsławice - FC Czarne Pręty 0:1

63e minuut.
Romanczewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuszczyca met een snelle inworp. Link probeert de bal met de borst te controleren. Link schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gładki geeft een lange en hoge pass. Luśnia rent richting de bal. Łuszczyca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łuszczyca krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Klaja rent richting de bal. Lejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejman passt de bal zonder na te denken. Luśnia is nu in balbezit. Luśnia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Łubkowski probeert naar een medespeler te passen. Pikuś rent richting de bal. Pikuś met een sublieme pass. Stempski is nu in balbezit. Stempski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vojslawia Wojsławice 54%, FC Czarne Pręty 46%.
Vojslawia Wojsławice - FC Czarne Pręty 0:1