Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrwa Sikórz F.C Kapy
Normal Tactiek dumi
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Martínez Gutiérrez rent richting de bal. Martínez Gutiérrez geeft de bal voor. Łapanka heeft problemen om de bal te vangen. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:1

4e minuut.
Samson passt de bal in één keer door. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wullaert probeert naar een medespeler te passen. Martínez Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Cuper is nu in balbezit. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:2

7e minuut.
Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper passt de bal zonder na te denken. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Martínez Gutiérrez schiet op doel. Bombel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:3

12e minuut.
Cuper verovert de bal door een tackle van achteren. Cuper probeert naar een medespeler te passen. Martínez Gutiérrez rent richting de bal. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nozal probeert naar een medespeler te passen. Wullaert is nu in balbezit. Wullaert probeert naar een medespeler te passen. Martínez Gutiérrez rent richting de bal. Martínez Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Bombel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wullaert geeft een hoge lob. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz is nu in balbezit. Cuper onderschept slim de pass. Cuper draait met de bal, schiet en ... Bombel bokst de bal weg.

17e minuut.
Grądzki onderschept slim de pass. Grądzki met een sublieme pass. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Martínez Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Quintero kopt de bal weg. Klungelig pakt Łysik de bal. Cuper rent richting de bal. Cuper draait met de bal, schiet en ... Bombel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:4

20e minuut.
Wullaert rent richting de bal. Wullaert geeft een lange en hoge pass. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper schiet op doel. Łysik probeert de bal aan de voet te houden. Bombel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Martínez Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:5

23e minuut.
Wullaert is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonatowski. Wullaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nozal met een snel genomen vrije trap. Cuper springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:6

25e minuut.
Egelja probeert naar een medespeler te passen. Cuper is nu in balbezit. Łysik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łysik krijgt een gele kaart. Cuper raakt geblesseerd tijdens het duel. Masoni neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bombel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:7

27e minuut.
Cuper geeft een lange en hoge pass. Wullaert rent richting de bal. Wullaert passt de bal in één keer door. Martínez Gutiérrez rent richting de bal. Martínez Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:8

34e minuut.
Cuper controleert de bal met de borst. Cuper passt de bal in één keer door. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Martínez Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Bombel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Quintero rent richting de bal. Quintero geeft de bal voor. Cuper is nu in balbezit. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:9

44e minuut.
Egelja is nu in balbezit. Egelja passt de bal in één keer door. Martínez Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrwa Sikórz 78%, F.C Kapy 22%.
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:10

61e minuut.
Cuper raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şekercioğlu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Quintero onderschept slim de pass. Quintero passt de bal in één keer door. Łapanka rent richting de bal. Martínez Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:11

70e minuut.
Masoni passt de bal zonder na te denken. Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz probeert naar een medespeler te passen. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Martínez Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Egelja rent richting de bal. Egelja geeft een lange en hoge pass. Łapanka heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Martínez Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Bombel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Jakubiec geeft een hoge lob. Grądzki speelt de bal door. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Martínez Gutiérrez passt de bal met de wreef. Wullaert geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Şekercioğlu rent richting de bal. Şekercioğlu probeert naar een medespeler te passen. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Łysik is nu in balbezit. Şekercioğlu onderschept slim de pass. Masoni is nu in balbezit. Şekercioğlu is nu in balbezit. Şekercioğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:12

81e minuut.
Masoni is nu in balbezit. Masoni geeft de bal voor. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Martínez Gutiérrez schiet op doel. Bombel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:13

83e minuut.
Łysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni verovert de bal door een tackle van achteren. Masoni speelt de bal door. Şekercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekercioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:14

89e minuut.
Masoni is nu in balbezit. Scherfke verovert de bal door een tackle van achteren. Scherfke met een sublieme pass. Şekercioğlu probeert de bal met de borst te controleren. Şekercioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrwa Sikórz 85%, F.C Kapy 15%.
Skrwa Sikórz - F.C Kapy 0:14