Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wyjadaczefc POLONIA ŁAZISKA
moja Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 51.2
weak Schieten very good
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


3e minuut.
Tuczapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm rent richting de bal. Duijm passt de bal met de wreef. Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 0:1

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yıldız geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balayev rent richting de bal. Balayev draait met de bal, schiet en ... Parti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 0:2

9e minuut.
Laurey heeft problemen om de bal te vangen. Laurey met een sublieme pass. Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balayev haalt uit met een fantastische trap. Parti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 0:3

11e minuut.
Akgün passt de bal in één keer door. Duijm is nu in balbezit. Liccardo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liccardo krijgt een gele kaart. Duijm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duijm komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm is nu in balbezit. Balayev is nu in balbezit. Duijm rent richting de bal. Duijm haalt uit met een fantastische trap. Parti bokst de bal weg.

21e minuut.
Mętel verovert de bal door een tackle van achteren. Duijm rent richting de bal. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm onderschept slim de pass. Duijm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Liccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duijm is nu in balbezit. Duijm passt de bal zonder na te denken. Daar is Balayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yıldız kopt de bal weg. Mincă heeft problemen om de bal te vangen. Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balayev schiet op doel. Parti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 0:4

23e minuut.
Di Giorgi met een sublieme pass. Liccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balayev verovert de bal door een tackle van achteren. Balayev schiet op doel. Mincă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Smaczny met een sublieme pass. Rodríguez de Moya geeft een lange en hoge pass. Tuczapski rent richting de bal. Balayev onderschept slim de pass. Balayev schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Akgün rent richting de bal. Akgün speelt de bal door. Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balayev draait met de bal, schiet en ... Parti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 0:5

33e minuut.
Mętel probeert naar een medespeler te passen. Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă rent richting de bal. Balayev onderschept slim de pass. Balayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Osiecki onderschept slim de pass. Klungelig pakt Osiecki de bal. Osiecki met een sublieme pass. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... Enculescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 1:5

45e minuut.
Laurey rent richting de bal. Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balayev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nikiel de bal onder controle te krijgen. Parti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyjadaczefc 75%, POLONIA ŁAZISKA 25%.
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 1:6

47e minuut.
Akgün probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duijm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duijm passt de bal met de wreef. Balayev is nu in balbezit. Balayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Duijm verovert de bal door een tackle van achteren. Duijm passt de bal met de wreef. Balayev is nu in balbezit. Balayev draait met de bal, schiet en ... Parti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Molteberg komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Yıldız probeert naar een medespeler te passen. Duijm rent richting de bal. Duijm passt de bal zonder na te denken. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 1:7

59e minuut.
Bystranowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stolarek kopt de bal weg. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm met een sublieme pass. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Osiecki is nu in balbezit. Akgün verovert de bal door een tackle van achteren. Akgün speelt de bal door. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 1:8

67e minuut.
Duijm kopt de bal weg. Nikiel heeft problemen om de bal te vangen. Molteberg rent richting de bal. Molteberg draait met de bal, schiet en ... Nikiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Grzybiński passt de bal met de wreef. Grecea is nu in balbezit. Grecea geeft een lange en hoge pass. Molteberg rent richting de bal. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Smaczny is nu in balbezit. Duijm onderschept slim de pass. Duijm met een sublieme pass. Molteberg rent richting de bal. Molteberg schiet op doel. Parti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 1:9

81e minuut.
Grecea speelt de bal door. Mętel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mętel geeft de bal voor. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Duijm onderschept slim de pass. Molteberg rent richting de bal. Duijm is nu in balbezit. Duijm draait met de bal, schiet en ... Parti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 1:10

86e minuut.
Akgün speelt de bal door. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız passt de bal zonder na te denken. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Parti trapt de bal weg. Mętel kopt de bal weg. Mincă rent richting de bal. Duijm verovert de bal door een tackle van achteren. Duijm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyjadaczefc 73%, POLONIA ŁAZISKA 27%.
wyjadaczefc - POLONIA ŁAZISKA 1:10