Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Sulejówek Wisla Sandomierz II
343 Tactiek proba 1
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen excellent


3e minuut.
Foriers speelt de bal door. Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli geeft een lange en hoge pass. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Sulejówek - Wisla Sandomierz II 0:1

6e minuut.
Cinalli is nu in balbezit. Cinalli passt de bal met de wreef. Bresciani rent richting de bal. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Jaromin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Sulejówek - Wisla Sandomierz II 0:2

12e minuut.
Chigaian passt de bal met de wreef. Madroño geeft een hoge lob. Barkaia kopt de bal weg. Klungelig pakt Bresciani de bal. Bresciani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Foriers rent richting de bal. Foriers passt de bal met de wreef. Daar is Cinalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foriers geeft een hoge lob. Bresciani maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaromin trapt de bal weg. Foriers kopt de bal weg. Bresciani kan de bal niet met de borst controleren. Bresciani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kargul probeert naar een medespeler te passen. Cinalli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magalski. Magalski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Jaromin met een sublieme pass. Kargul speelt de bal door. Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Jaromin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chigaian verovert de bal door een tackle van achteren. Chigaian speelt de bal door. Dolny rent richting de bal. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Cinalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foriers geeft de bal voor. Daar is Wojnecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Foriers probeert naar een medespeler te passen. Cinalli probeert de bal met de borst te controleren. Foriers probeert naar een medespeler te passen. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bresciani krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Wojnecki de bal. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Jaromin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Skorża geeft een hoge lob. Ćirjanić probeert de bal met de borst te controleren. Ćirjanić geeft een hoge lob. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Foriers kopt de bal weg. Bresciani heeft problemen om de bal te vangen. Dolny is nu in balbezit. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Sulejówek - Wisla Sandomierz II 0:3

28e minuut.
Barkaia met een sublieme pass. Klungelig pakt Bresciani de bal. Dolny rent richting de bal. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cinalli geeft een lange en hoge pass. Bresciani heeft problemen om de bal te vangen. Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Jaromin bokst de bal weg.

31e minuut.
Foriers speelt de bal door. Cinalli rent richting de bal. Cinalli passt de bal zonder na te denken. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Sulejówek - Wisla Sandomierz II 0:4

34e minuut.
Cinalli geeft een hoge lob. Bresciani heeft problemen om de bal te vangen. Foriers speelt de bal door. Klungelig pakt Kučera de bal. Kučera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Skorża geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kargul met de inworp. Cinalli geeft een lange en hoge pass. Bresciani maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaromin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Kučera de bal. Dolny geeft een hoge lob. Madroño speelt de bal door. Barkaia is nu in balbezit. Barkaia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Sulejówek 80%, Wisla Sandomierz II 20%.
Victoria Sulejówek - Wisla Sandomierz II 0:4

52e minuut.
Doeltrap. Jaromin trapt de bal weg. Foriers kopt de bal weg. Cinalli is nu in balbezit. Cinalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučera verovert de bal door een tackle van achteren. Kučera geeft een lange en hoge pass. Bresciani rent richting de bal. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Sulejówek - Wisla Sandomierz II 0:5

57e minuut.
Foriers geeft een lange en hoge pass. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki rent richting de bal. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barkaia is nu in balbezit. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Buitenspel voor Niedzielski. Goede buitenspelval van de verdediging. Kučera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dolny rent richting de bal. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Doeltrap. Jaromin trapt de bal weg van het doel. Kučera probeert naar een medespeler te passen. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Skorża de bal. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Sulejówek - Wisla Sandomierz II 0:6

71e minuut.
Kęska is nu in balbezit. Kęska speelt de bal door. Klungelig pakt Kurański de bal. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Foriers speelt de bal door. Daar is Cinalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinalli probeert naar een medespeler te passen. Barkaia rent richting de bal. Barkaia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bresciani rent richting de bal. Bresciani passt de bal in één keer door. Barkaia rent richting de bal. Barkaia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wojnecki de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kargul neemt de hoekschop. Bresciani maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaromin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Sulejówek - Wisla Sandomierz II 0:7

79e minuut.
Kučera passt de bal in één keer door. Madroño geeft een lange en hoge pass. Skorża is nu in balbezit. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Jaromin trapt de bal weg. Foriers kopt de bal weg. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Jaromin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Kargul passt de bal in één keer door. Foriers speelt de bal door. Daar is Skorża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinalli rent richting de bal. Cinalli passt de bal in één keer door. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cinalli rent richting de bal. Foriers rent richting de bal. Foriers passt de bal met de wreef. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Sulejówek - Wisla Sandomierz II 0:8

89e minuut.
Barkaia rent richting de bal. Barkaia passt de bal zonder na te denken. Cinalli rent richting de bal. Cinalli geeft een lange en hoge pass. Bresciani springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Sulejówek 88%, Wisla Sandomierz II 12%.
Victoria Sulejówek - Wisla Sandomierz II 0:8