Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RuchChorzów1920 K.S. Wiocha
Normal Tactiek 442 wąsko
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Kalan rent richting de bal. Kalan passt de bal met de wreef. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Filipczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:1

5e minuut.
Gogola kopt de bal weg. Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan geeft de bal voor. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Filipczuk trapt de bal weg van het doel. Daar is Perczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Bảo kopt de bal weg. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Widzisz heeft problemen om de bal te vangen. Anh Bảo rent richting de bal. Anh Bảo passt de bal in één keer door. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:2

8e minuut.
Anh Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Bảo passt de bal in één keer door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Filipczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:3

12e minuut.
Flakowski met de inworp. Klungelig pakt Perczak de bal. Martirosyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martirosyan krijgt een gele kaart. Perczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Perczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lampart is nu in balbezit. Anh Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Bảo passt de bal zonder na te denken. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Martirosyan speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster met een sublieme pass. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart schiet op doel. Filipczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Martirosyan speelt de bal door. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster passt de bal zonder na te denken. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:4

22e minuut.
Taborski probeert naar een medespeler te passen. Perczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Filipczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:5

30e minuut.
Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Widzisz. Lampart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Juźwiak verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martirosyan neemt de hoekschop. Lampart springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:6

31e minuut.
Perczak speelt de bal door. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Filipczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Martirosyan geeft de bal voor. Daar is Lampart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Filipczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:7

34e minuut.
Kalan passt de bal met de wreef. Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan passt de bal met de wreef. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Juźwiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chwalibóg met een harde bal richting middenveld. Martirosyan probeert de bal met de borst te controleren. Martirosyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lampart de bal. Lampart passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:8

42e minuut.
Martirosyan met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:9

44e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster geeft een hoge lob. Daar is Chwalibóg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Bảo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RuchChorzów1920 76%, K.S. Wiocha 24%.
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:10

49e minuut.
Moldovan probeert naar een medespeler te passen. Kalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalan geeft een hoge lob. Foster springt en kopt de bal. Filipczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:11

54e minuut.
Widzisz is nu in balbezit. Widzisz geeft de bal voor. Zadylak is nu in balbezit. Perczak verovert de bal door een tackle van achteren. Perczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kalan rent richting de bal. Kalan geeft de bal voor. Klungelig pakt Juźwiak de bal. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lampart is nu in balbezit. Lampart geeft een hoge lob. Filipczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chwalibóg is nu in balbezit. Lampart onderschept slim de pass. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:12

60e minuut.
Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart met een sublieme pass. Kalan probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:13

61e minuut.
Taborski is nu in balbezit. Taborski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Martirosyan met een snelle inworp. Anh Bảo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Chwalibóg passt de bal in één keer door. Kalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. Filipczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:14

63e minuut.
Kalan speelt de bal door. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Martirosyan kopt de bal weg. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacała is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lasończyk onderschept slim de pass. Lasończyk probeert naar een medespeler te passen. Martirosyan met een sublieme pass. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:15

69e minuut.
Juźwiak onderschept slim de pass. Martirosyan probeert de bal met de borst te controleren. Martirosyan geeft de bal voor. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:16

70e minuut.
Widzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster is nu in balbezit. Foster passt de bal in één keer door. Daar is Lampart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:17

72e minuut.
Anh Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Bảo met een sublieme pass. Martirosyan geeft de bal voor. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:18

75e minuut.
Kacała is nu in balbezit. Martirosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Martirosyan met een sublieme pass. Lampart is nu in balbezit. Lampart draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Taborski is nu in balbezit. Ekiert verovert de bal door een tackle van achteren. Ekiert passt de bal met de wreef. Kalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. Filipczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lampart is nu in balbezit. Lampart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:19

78e minuut.
Anh Bảo speelt de bal door. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan geeft een hoge lob. Lampart maakt een snoekduik en kopt de bal. Filipczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:20

80e minuut.
Martirosyan passt de bal met de wreef. Daar is Lasończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasończyk speelt de bal door. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Martirosyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Lampart de bal. Lampart speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Foster de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Filipczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart draait met de bal, schiet en ... Filipczuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RuchChorzów1920 83%, K.S. Wiocha 17%.
RuchChorzów1920 - K.S. Wiocha 0:21