Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-05 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0073
  • Stadion: DanisFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2972
DanisFC Zakapiory Kołatki
Normal Tactiek 532off
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten excellent
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Rompek met een sublieme pass. Janisiów bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanczewski maakt een afschuwelijke overtreding. Romanczewski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Janisiów raakt geblesseerd tijdens het duel. Rompek met een snel genomen vrije trap. Zapiec controleert de bal met de borst. Politankiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Romanczewski de bal. Romanczewski geeft een hoge lob. Krydus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:1

5e minuut.
Erdemoğlu onderschept slim de pass. Erdemoğlu met een sublieme pass. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. Krydus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:2

16e minuut.
Romanczewski is nu in balbezit. Romanczewski passt de bal in één keer door. Wrzosek rent richting de bal. Niemierka onderschept slim de pass. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Krydus met een harde bal richting middenveld. Răcaru kopt de bal weg. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wrzosek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Răcaru zal de hoekschop nemen. Erdemoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Krydus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Romanczewski met een sublieme pass. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka passt de bal in één keer door. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Romanczewski is nu in balbezit. Romanczewski passt de bal in één keer door. Niemierka rent richting de bal. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Szadołowicz met een snelle inworp. Romanczewski speelt de bal door. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wójciak kopt de bal weg. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chorabik speelt de bal door. Szadołowicz met een sublieme pass. Niemierka is nu in balbezit. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:3

40e minuut.
Wrzosek heeft problemen om de bal te vangen. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru geeft de bal voor. Mareczek heeft problemen om de bal te vangen. Niemierka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:4

45e minuut.
Romanczewski kopt de bal weg. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu geeft de bal voor. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DanisFC 70%, Zakapiory Kołatki 30%.
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:5

46e minuut.
Brzydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski geeft de bal voor. Niemierka kopt de bal weg. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:6

49e minuut.
Niemierka kopt de bal weg. Daar is Erdemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:7

50e minuut.
Romanczewski met een sublieme pass. Đerlek geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rompek de bal. Romanczewski is nu in balbezit. Gajkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gajkowski krijgt een gele kaart. Romanczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Niemierka neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Berensztajn passt de bal zonder na te denken. Brzydkowski rent richting de bal. Brzydkowski probeert naar een medespeler te passen. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:8

58e minuut.
Romanczewski met de inworp. Szadołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowicz geeft de bal voor. Răcaru rent richting de bal. Răcaru geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:9

60e minuut.
Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu passt de bal in één keer door. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka heeft problemen om de bal te vangen. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:10

62e minuut.
Wrzosek geeft de bal voor. Romanczewski kopt de bal weg. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka draait met de bal, schiet en ... Mareczek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gajkowski kopt de bal weg. Daar is Erdemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erdemoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romanczewski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Niemierka kopt de bal weg. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Krydus bokst de bal weg. Niemierka rent richting de bal. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:11

73e minuut.
Wójciak speelt de bal door. Klungelig pakt Zapiec de bal. Erdemoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Niemierka rent richting de bal. Niemierka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Erdemoğlu de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krydus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gajkowski speelt de bal door. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka rent richting de bal. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:12

83e minuut.
Erdemoğlu passt de bal in één keer door. Chorabik heeft problemen om de bal te vangen. Răcaru probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brzydkowski geeft een lange en hoge pass. Mareczek rent richting de bal. Erdemoğlu onderschept slim de pass. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DanisFC 69%, Zakapiory Kołatki 31%.
DanisFC - Zakapiory Kołatki 0:13