Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-29 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0080
  • Stadion: Gdynia Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20399
RB Gdynia FC Ruch Katowice
XcX Tactiek 334
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen good


7e minuut.
Marchetta is nu in balbezit. Marchetta geeft de bal voor. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Szulwic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Ruch Katowice 1:0

23e minuut.
Antoś rent richting de bal. Antoś passt de bal in één keer door. de Vylder rent richting de bal. de Vylder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RB Gdynia - FC Ruch Katowice 1:1

29e minuut.
Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski geeft de bal voor. Jaramillo Gómez speelt de bal door. de Vylder is nu in balbezit. de Vylder schiet op doel. Rossiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoś met de inworp. Estévez is nu in balbezit. Estévez haalt uit met een fantastische trap. Rossiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Dantas rent richting de bal. Košara is nu in balbezit. Košara geeft de bal voor. Auguścik rent richting de bal. Auguścik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Meuleman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 59%, FC Ruch Katowice 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RB Gdynia - FC Ruch Katowice 1:1

54e minuut.
Lovric probeert naar een medespeler te passen. Daar is Capek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman schiet op doel. Rossiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. de Vylder rent richting de bal. Hart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Vylder raakt geblesseerd tijdens het duel. de Vylder zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - FC Ruch Katowice 1:2

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dantas stond buitenspel. Bolimowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Vylder kopt de bal weg. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman haalt uit met een fantastische trap. Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Robalo is nu in balbezit. Robalo passt de bal met de wreef. Lovric bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder onderschept slim de pass. de Vylder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Košara geeft een lange en hoge pass. Kwiczy kopt de bal weg. Antoś met een sublieme pass. Meuleman rent richting de bal. Meuleman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Leroux speelt de bal door. Cuvelier komt het veld opgelopen. Casillas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jasharaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman onderschept slim de pass. Meuleman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Vylder de bal. de Vylder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dantas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kikowski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Meuleman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chytiris komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Cuvelier is nu in balbezit. Auguścik is nu in balbezit. Leroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik verovert de bal door een tackle van achteren. Auguścik draait met de bal, schiet en ... Szulwic bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 59%, FC Ruch Katowice 41%.
RB Gdynia - FC Ruch Katowice 1:2