Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nothing Toulouse Karcące Hełmy
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Kazimierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dzwonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzwonek passt de bal zonder na te denken. Zabielski rent richting de bal. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Przyziółkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leśniowski heeft problemen om de bal te vangen. Przyziółkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Zabielski probeert de bal aan de voet te houden. Kazimierowicz met een sublieme pass. Zabielski rent richting de bal. Zabielski schiet op doel. Przyziółkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Wieczorek trapt de bal weg. Holta probeert naar een medespeler te passen. Talkowski rent richting de bal. Pietrzak onderschept slim de pass. Pietrzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Maciołek geeft een lange en hoge pass. Muża kopt de bal weg. Daar is Mielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafirski is nu in balbezit. Szafirski haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nothing Toulouse 39%, Karcące Hełmy 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nothing Toulouse - Karcące Hełmy 0:0

51e minuut.
Październik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nieznośny komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Szymała heeft problemen om de bal te vangen. Szymała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paluszkiewicz de bal. Nieznośny is nu in balbezit. Nieznośny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Szafirski is nu in balbezit. Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Tytek rent richting de bal. Tytek geeft een lange en hoge pass. Mielecki probeert de bal aan de voet te houden. Maciołek rent richting de bal. Maciołek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nothing Toulouse 58%, Karcące Hełmy 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nothing Toulouse - Karcące Hełmy 0:0