Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-24 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0096
  • Stadion: wawa Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14305
Mrągowia KPSporting Brodnica
Normal Tactiek Xmid
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 45
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Müezzinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Müezzinoğlu geeft een hoge lob. Galdea kopt de bal weg. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

10e minuut.
Atabay is nu in balbezit. Galdea rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Giubba ... Strafschop! Giubba krijgt een gele kaart. Galdea raakt geblesseerd tijdens het duel. Atabay neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Struś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Nissi is nu in balbezit. Nissi geeft een lange en hoge pass. Balatoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk onderschept slim de pass. Stasiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - KPSporting Brodnica 1:0

19e minuut.
Zawada met een sublieme pass. Nissi heeft problemen om de bal te vangen. Nissi geeft de bal voor. Stasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Stasiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Atabay rent richting de bal. Met opzet legt Paluch zijn tegenspeler op de grond. Atabay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fies neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Struś probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nissi passt de bal zonder na te denken. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec passt de bal in één keer door. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk haalt uit met een fantastische trap. Pauliak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Parojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Parojčić passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zawada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stasiuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - KPSporting Brodnica 2:0

34e minuut.
Nissi is nu in balbezit. Nissi passt de bal zonder na te denken. Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk schiet op doel. Pauliak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - KPSporting Brodnica 3:0

38e minuut.
Vezeridis rent richting de bal. Vezeridis passt de bal met de wreef. Atabay is nu in balbezit. Atabay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - KPSporting Brodnica 3:1

39e minuut.
Krehuven is nu in balbezit. Krehuven passt de bal in één keer door. Spoljarec is nu in balbezit. Spoljarec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - KPSporting Brodnica 4:1

43e minuut.
Vezeridis kopt de bal weg. Daar is Atabay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paluch is nu in balbezit. Atabay onderschept slim de pass. Atabay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrągowia 46%, KPSporting Brodnica 54%.
Mrągowia - KPSporting Brodnica 4:1

50e minuut.
Kapucha geeft de bal voor. Krehuven rent richting de bal. Krehuven geeft de bal voor. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Nissi met de inworp. Krupa met een sublieme pass. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kapucha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krehuven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nissi is nu in balbezit. Nissi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kapucha rent richting de bal. Kapucha geeft een hoge lob. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk haalt uit met een fantastische trap. Pauliak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - KPSporting Brodnica 5:1

65e minuut.
Zawada rent richting de bal. Zawada geeft een lange en hoge pass. Spoljarec kopt de bal weg. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk draait met de bal, schiet en ... Pauliak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hefti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paluch met de inworp. Zawada is nu in balbezit. Zawada geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Stasiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - KPSporting Brodnica 6:1

67e minuut.
Zawada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benabdellah komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdellah onderschept slim de pass. Benabdellah passt de bal zonder na te denken. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - KPSporting Brodnica 7:1

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Müezzinoğlu met de inworp. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea geeft een lange en hoge pass. Atabay rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - KPSporting Brodnica 7:2

82e minuut.
Nissi neemt de hoekschop. Hefti kopt de bal weg. Paluch is nu in balbezit. Benabdellah rent richting de bal. Benabdellah geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Benabdellah probeert naar een medespeler te passen. Nissi met een sublieme pass. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec draait met de bal, schiet en ... Stasiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrągowia 33%, KPSporting Brodnica 67%.
Mrągowia - KPSporting Brodnica 7:2