Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-15 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0109
  • Stadion: Kamper no
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10060
Zaczynam się kończyć Wieczne Smoki
Atak z przewrotk Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 18.9
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Grądcki rent richting de bal. Pribil onderschept slim de pass. Pribil probeert naar een medespeler te passen. Harušťák is nu in balbezit. Harušťák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rejski is nu in balbezit. Rejski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Harušťák de bal. Harušťák haalt uit met een fantastische trap. Bieda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Jurczyński is nu in balbezit. Harušťák onderschept slim de pass. Włocki rent richting de bal. Harušťák rent richting de bal. Harušťák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Choiński passt de bal met de wreef. Grądcki heeft problemen om de bal te vangen. Parandyk met een sublieme pass. Harušťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Harušťák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fekete passt de bal met de wreef. Magach speelt de bal door. Jurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Harušťák onderschept slim de pass. Harušťák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Jurczyński verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Dzięgielewski de bal. Fekete geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Włocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Wieczne Smoki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 26%, Wieczne Smoki 74%.
Zaczynam się kończyć - Wieczne Smoki 1:0

47e minuut.
Bochnia is nu in balbezit. Bochnia speelt de bal door. Teska rent richting de bal. Teska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Pribil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pribil passt de bal met de wreef. Fekete is nu in balbezit. Fekete haalt uit met een fantastische trap. Bieda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

53e minuut.
Giefert met een sublieme pass. Klungelig pakt Cieśla de bal. Pribil begaat een overtreding. Cieśla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cieśla kan niet meer verder spelen. Manys komt het veld opgelopen. Bochnia met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Daar is Magach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magach passt de bal met de wreef. Włocki is nu in balbezit. Harušťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Harušťák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Włocki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mućko de bal onder controle te krijgen. Choiński is nu in balbezit. Rejski onderschept slim de pass. Rejski probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Manys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fekete probeert naar een medespeler te passen. Harušťák probeert naar een medespeler te passen. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Wieczne Smoki 2:0

66e minuut.
Harušťák passt de bal zonder na te denken. Fekete bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekete passt de bal in één keer door. Włocki rent richting de bal. Włocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dzięgielewski heeft problemen om de bal te vangen. Magach verovert de bal door een tackle van achteren. Magach speelt de bal door. Harušťák is nu in balbezit. Harušťák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Włocki passt de bal in één keer door. Pribil is nu in balbezit. Pribil speelt de bal door. Magach bereikt de bal nog maar net als eerste. Magach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński passt de bal met de wreef. Parandyk geeft een hoge lob. Harušťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Harušťák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fekete rent richting de bal. Fekete schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Harušťák is nu in balbezit. Fekete rent richting de bal. Fekete passt de bal met de wreef. Harušťák is nu in balbezit. Harušťák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 21%, Wieczne Smoki 79%.
Zaczynam się kończyć - Wieczne Smoki 2:0