Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lean Token Typerzy
Normal Tactiek gigi
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 32.7
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz passt de bal in één keer door. Binerowski rent richting de bal. Ginosa is nu in balbezit. Ginosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Maciol rent richting de bal. Przedpełski verovert de bal door een tackle van achteren. Przedpełski speelt de bal door. Binerowski rent richting de bal. Binerowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Środziński passt de bal met de wreef. Urieta controleert de bal met de borst. Scherfke verovert de bal door een tackle van achteren. Scherfke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Komor met een snelle inworp. Maciol kan de bal niet met de borst controleren. Maciol geeft een lange en hoge pass. Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Środziński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Środziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brachucki rent richting de bal. Brachucki draait met de bal, schiet en ... Saenz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan verovert de bal door een tackle van achteren. Suchan probeert naar een medespeler te passen. Binerowski rent richting de bal. Binerowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Pytloch heeft problemen om de bal te vangen. Binerowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Binerowski geeft een hoge lob. Ginosa met een sublieme pass. Przedpełski geeft de bal voor. Jamróz bokst de bal weg. Binerowski is nu in balbezit. Binerowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Typerzy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 52%, Typerzy 48%.
Lean Token - Typerzy 0:1

50e minuut.
Pacak heeft problemen om de bal te vangen. Ginosa rent richting de bal. Ginosa speelt de bal door. Binerowski is nu in balbezit. Binerowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Urieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scherfke rent richting de bal. Urieta begaat een overtreding. Urieta krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Chierico kopt de bal weg. Zybertowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Binerowski onderschept slim de pass. Przedpełski is nu in balbezit. Przedpełski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 63%, Typerzy 37%.
Lean Token - Typerzy 0:1