Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Stary Obóz Lewarcik
Thorus Tactiek Fara
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 40.1
matig Schieten matig
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


12e minuut.
Belea rent richting de bal. Belea met een sublieme pass. Ševčiukas met een sublieme pass. Bottai rent richting de bal. Bottai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Tomalczyk de bal. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali is nu in balbezit. Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. Sullivan schiet op doel. De bal raakt de paal. Pecina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Stary Obóz 59%, Lewarcik 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Stary Obóz - Lewarcik 0:0

61e minuut.
Klungelig pakt Fradera de bal. Jelenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenić geeft de bal voor. Bottai rent richting de bal. Bottai haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kufel geeft een hoge lob. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek passt de bal zonder na te denken. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Stary Obóz - Lewarcik 0:1

68e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento geeft een lange en hoge pass. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Stary Obóz - Lewarcik 0:2

73e minuut.
Fradera speelt de bal door. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento geeft de bal voor. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek haalt uit met een fantastische trap. Pecina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Pecina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Stary Obóz - Lewarcik 0:3

75e minuut.
Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chanowski. Wirtek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarmiento met een snel genomen vrije trap. Pazurek kopt de bal weg. Fradera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pecina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Klungelig pakt Wirtek de bal. Wirtek passt de bal in één keer door. Sullivan rent richting de bal. Sullivan draait met de bal, schiet en ... Borrero probeert de bal aan de voet te houden. Pecina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Daar is Becali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradera onderschept slim de pass. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan haalt uit met een fantastische trap. Pecina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Stary Obóz - Lewarcik 0:4

90e minuut.
Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarmiento neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sullivan de bal. Sullivan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Stary Obóz 65%, Lewarcik 35%.
F. C. Stary Obóz - Lewarcik 0:4