Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziki Harlem KKS Lech Poznań
Normal Tactiek Bajos27
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 38
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 44.1
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Marcellis rent richting de bal. Ropśnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcellis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uzunov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vranić springt en kopt de bal. Kuczen kopt de bal weg. Danielczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Vranić maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Danielczak trapt de bal weg. Barda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barda haalt uit met een fantastische trap. Danielczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Arambillete heeft problemen om de bal te vangen. Arambillete geeft een hoge lob. Troch heeft problemen om de bal te vangen. Vranić is nu in balbezit. Vranić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

7e minuut.
Martins rent richting de bal. Martins probeert naar een medespeler te passen. Marcellis heeft problemen om de bal te vangen. Marcellis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kuczen heeft problemen om de bal te vangen. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Charkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzunov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vranić is nu in balbezit. Vranić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Charkiewicz rent richting de bal. Martins onderschept slim de pass. Martins probeert naar een medespeler te passen. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić draait met de bal, schiet en ... Danielczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Barda passt de bal met de wreef. Filipski heeft problemen om de bal te vangen. Martins rent richting de bal. Martins geeft een hoge lob. Marcellis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Arambillete is nu in balbezit. Arambillete speelt de bal door. Charkiewicz is nu in balbezit. Uzunov verovert de bal door een tackle van achteren. Uzunov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Grajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vranić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marcellis neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:1

31e minuut.
Bartolucci onderschept slim de pass. Bartolucci geeft een hoge lob. Vranić is nu in balbezit. Vranić schiet op doel. Danielczak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:2

45e minuut.
Zdrinščak met een snelle inworp. Barda is nu in balbezit. Barda passt de bal in één keer door. Martins geeft de bal voor. Vranić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziki Harlem 87%, KKS Lech Poznań 13%.
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:3

46e minuut.
Vranić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charkiewicz. Vranić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Uzunov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:4

52e minuut.
Charkiewicz is nu in balbezit. Preabianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Preabianca geeft de bal voor. Marcellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis schiet op doel. Danielczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:5

58e minuut.
Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins onderschept slim de pass. Martins probeert naar een medespeler te passen. Marcellis is nu in balbezit. Marcellis geeft de bal voor. Danielczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vranić is nu in balbezit. Vranić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cogliati kopt de bal weg. Martins geeft een hoge lob. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:6

63e minuut.
Więcek speelt de bal door. Troch heeft problemen om de bal te vangen. Marcellis rent richting de bal. Marcellis haalt uit met een fantastische trap. Danielczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cogliati kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuczen de bal. Vranić rent richting de bal. Vranić schiet op doel. Danielczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:7

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Danielczak niet meer kan verder spelen. Kisieliński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Fry komt het veld opgelopen. Sujko komt het veld opgelopen. Jakosz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Fry geeft een hoge lob. Zdrinščak is nu in balbezit. Fry bereikt de bal nog maar net als eerste. Fry geeft de bal voor. Jakosz is nu in balbezit. Paal! Jakosz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:8

75e minuut.
Martins met een sublieme pass. Fry rent richting de bal. Fry geeft een hoge lob. Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz haalt uit met een fantastische trap. Kisieliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Uzunov rent richting de bal. Uzunov geeft de bal voor. Klungelig pakt Troch de bal. Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jakosz is nu in balbezit. Jakosz haalt uit met een fantastische trap. Kisieliński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Rydz komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kisieliński niet meer kan verder spelen. Paszkowski komt het veld opgelopen. Fry met een snelle inworp. Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sujko raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Martins neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Charkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Martins met een sublieme pass. Daar is Sujko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sujko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jakosz passt de bal met de wreef. Daar is Sujko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel. Troch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fry zal de hoekschop nemen. Jakosz springt en kopt de bal. Paszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:9

83e minuut.
Filipski probeert naar een medespeler te passen. Żyłas is nu in balbezit. Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz draait met de bal, schiet en ... Paszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Zdrinščak met de inworp. Martins is nu in balbezit. Ropśnik begaat een overtreding. Ropśnik krijgt een gele kaart. Martins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uzunov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jakosz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:10

89e minuut.
Filipski heeft problemen om de bal te vangen. Martins rent richting de bal. Martins geeft een lange en hoge pass. Jakosz rent richting de bal. Jakosz schiet op doel. Paszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziki Harlem 82%, KKS Lech Poznań 18%.
Dziki Harlem - KKS Lech Poznań 0:11