Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec Mazurskie Chłopaki
Christy Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 21.1
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Chomik geeft de bal voor. Pipablaquigrafo kopt de bal weg. Tímár probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rebocho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebocho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Tímár met een sublieme pass. Lipinaitis rent richting de bal. Lipinaitis met een sublieme pass. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Matkó kopt de bal weg. Lipinaitis met een sublieme pass. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho draait met de bal, schiet en ... Ogryzek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 1:0

9e minuut.
Petroni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chomik de bal. Lipinaitis met een sublieme pass. Tímár geeft een hoge lob. Rebocho maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ogryzek trapt de bal weg van het doel. Lipinaitis kopt de bal weg. Daar is Wardencki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Centurioni geeft een hoge lob. Matkó is nu in balbezit. Matkó passt de bal zonder na te denken. Mahşer heeft problemen om de bal te vangen. Mahşer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tímár geeft een hoge lob. Ogryzek speelt de bal door. Tímár kopt de bal weg. Rebocho rent richting de bal. Rebocho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Olak trapt de bal weg van het doel. Pipablaquigrafo kopt de bal weg. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Matkó verovert de bal door een tackle van achteren. Matkó geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 2:0

16e minuut.
Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Centurioni met de inworp. Tímár geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 3:0

18e minuut.
Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Papavasiliou onderschept slim de pass. Papavasiliou geeft een lange en hoge pass. Centurioni is nu in balbezit. Centurioni geeft een lange en hoge pass. Ogryzek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mahşer rent richting de bal. Mahşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 4:0

20e minuut.
Centurioni speelt de bal door. Tímár speelt de bal door. Lipinaitis speelt de bal door. Rebocho heeft problemen om de bal te vangen. Rebocho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wardencki rent richting de bal. Lipinaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Lipinaitis geeft een hoge lob. Mahşer rent richting de bal. Mahşer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Matkó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lubszczyk onderschept slim de pass. Centurioni rent richting de bal. Centurioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Petroni onderschept slim de pass. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora geeft de bal voor. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ogryzek met een harde bal richting middenveld. Lipinaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipinaitis passt de bal zonder na te denken. Mahşer rent richting de bal. Mahşer schiet op doel. Ogryzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 5:0

30e minuut.
Lipinaitis met een sublieme pass. Wardencki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Centurioni met een snelle inworp. Tímár geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mahşer rent richting de bal. Mahşer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lipinaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipinaitis passt de bal in één keer door. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho schiet op doel. Ogryzek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 6:0

34e minuut.
Klungelig pakt Mahşer de bal. Lipinaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer is nu in balbezit. Mahşer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 7:0

36e minuut.
Rebocho rent richting de bal. Lipinaitis speelt de bal door. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer haalt uit met een fantastische trap. Lubik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Centurioni zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Rebocho de bal. Ogryzek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rebocho is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Rebocho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 8:0

37e minuut.
Wardencki rent richting de bal. Wardencki geeft een lange en hoge pass. Lipinaitis speelt de bal door. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kołomański rent richting de bal. Papavasiliou verovert de bal door een tackle van achteren. Papavasiliou geeft een lange en hoge pass. Mahşer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lipinaitis kopt de bal weg. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik met een sublieme pass. Centurioni is nu in balbezit. Centurioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 15%, Mazurskie Chłopaki 85%.
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 9:0

46e minuut.
Hintermayer komt het veld opgelopen. Alliati komt het veld opgelopen. Ambrozik komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ambrozik kopt de bal weg. Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati geeft een hoge lob. Rebocho rent richting de bal. Rebocho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ogryzek met een harde bal richting middenveld. Ambrozik kopt de bal weg. Papavasiliou probeert naar een medespeler te passen. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Matkó de bal onder controle te krijgen. Matkó geeft een lange en hoge pass. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Ogryzek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 10:0

51e minuut.
Ambrozik passt de bal in één keer door. Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati passt de bal zonder na te denken. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Matkó passt de bal zonder na te denken. Alliati heeft problemen om de bal te vangen. Alliati passt de bal in één keer door. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho schiet op doel. Ogryzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurioni verovert de bal door een tackle van achteren. Centurioni geeft een hoge lob. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chomik probeert naar een medespeler te passen. Tímár heeft problemen om de bal te vangen. Tímár speelt de bal door. Klungelig pakt Rebocho de bal. Rebocho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kołomański heeft problemen om de bal te vangen. Tímár bereikt de bal nog maar net als eerste. Tímár passt de bal in één keer door. Rebocho is nu in balbezit. Rebocho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Alliati kopt de bal weg. Klungelig pakt Lubik de bal. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Ogryzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 11:0

75e minuut.
Tímár kopt de bal weg. Matkó is nu in balbezit. Matkó geeft een hoge lob. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Kołomański de bal onder controle te krijgen. Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati passt de bal met de wreef. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz geeft een lange en hoge pass. Matkó probeert naar een medespeler te passen. Alliati is nu in balbezit. Alliati geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Matkó probeert de bal met de borst te controleren. Matkó geeft een lange en hoge pass. Rebocho heeft problemen om de bal te vangen. Rebocho schiet op doel. Ogryzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 16%, Mazurskie Chłopaki 84%.
FC Arsenal Sosnowiec - Mazurskie Chłopaki 12:0