Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudowne Eryki Could you not bid this player???
Normal Tactiek tac777mod
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 33.9
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pudysiak onderschept slim de pass. Anastasov geeft een hoge lob. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. Wiktorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:1

7e minuut.
Wenta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angulo Valderrey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernández Veiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Carnavalesco is nu in balbezit. Maciągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nahlik is nu in balbezit. Carnavalesco is nu in balbezit. Carnavalesco geeft een hoge lob. Wiktorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Prochownik geeft een hoge lob. Angulo Valderrey is nu in balbezit. Angulo Valderrey passt de bal zonder na te denken. Fernández Veiras controleert de bal met de borst. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... Wiktorski bokst de bal weg.

11e minuut.
Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pecoraro neemt de hoekschop. Fernández Veiras maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:2

19e minuut.
Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov speelt de bal door. Klungelig pakt Wenta de bal. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:3

20e minuut.
Carnavalesco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obrejan komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Pecoraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochownik rent richting de bal. Prochownik passt de bal met de wreef. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ježek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ježek geeft een hoge lob. Kołakowski heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Veiras rent richting de bal. Fernández Veiras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:4

23e minuut.
Inworp. Angulo Valderrey met de inworp. Anastasov geeft een hoge lob. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:5

25e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan geeft de bal voor. Fernández Veiras rent richting de bal. Fernández Veiras schiet op doel. Kołakowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:6

28e minuut.
Wenta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angulo Valderrey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov heeft problemen om de bal te vangen. Anastasov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angulo Valderrey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov geeft de bal voor. Fernández Veiras springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kołakowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:7

34e minuut.
Burek is nu in balbezit. Burek passt de bal in één keer door. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:8

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kudzia komt het veld opgelopen. Kubowicz komt het veld opgelopen. Deux komt het veld opgelopen. Kudzia met de inworp. Maciągowski rent richting de bal. Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudowne Eryki 79%, Could you not bid this player??? 21%.
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:9

48e minuut.
de Loore bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov rent richting de bal. Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras schiet op doel. Wiktorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Ježek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Marcyjański rent richting de bal. Marcyjański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:10

53e minuut.
Wiktorski trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kudzia met een snelle inworp. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Prochownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov geeft een hoge lob. Wiktorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcyjański rent richting de bal. Marcyjański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:11

64e minuut.
Nahlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahlik geeft een hoge lob. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecoraro is nu in balbezit. Pecoraro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kubowicz geeft de bal voor. Prochownik rent richting de bal. Fernández Veiras onderschept slim de pass. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... Wiktorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:12

75e minuut.
Prochownik onderschept slim de pass. Inworp. Pecoraro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov geeft een hoge lob. Fernández Veiras springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Kołakowski trapt de bal weg van het doel. Nahlik speelt de bal door. Fernández Veiras rent richting de bal. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kołakowski trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecoraro met een snelle inworp. Anastasov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcyjański heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:13

77e minuut.
Marcyjański rent richting de bal. Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Fernández Veiras rent richting de bal. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:14

84e minuut.
Prochownik geeft een hoge lob. Inworp. Pecoraro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudowne Eryki 70%, Could you not bid this player??? 30%.
Cudowne Eryki - Could you not bid this player??? 0:14