Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trzebniczanka Fc Drzewce
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 18.6
redelijk Schieten slecht
matig Passen matig
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Grzywna is nu in balbezit. Wawrzkowicz rent richting de bal. Wawrzkowicz passt de bal in één keer door. Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Fc Drzewce 1:0

4e minuut.
Wawrzkowicz met een sublieme pass. Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krzanowski de bal. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap. Odrowąż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Krzanowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bartnik de bal onder controle te krijgen. Stuligłowa met een sublieme pass. Daar is Gucwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habrat geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grzywna de bal onder controle te krijgen. Odrowąż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Fc Drzewce 2:0

16e minuut.
Daar is Czysty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preś rent richting de bal. Czysty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czysty krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kurzak met de inworp. Wawrzkowicz is nu in balbezit. Kwieciński onderschept slim de pass. Kwieciński geeft de bal voor. Majcherczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gucwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Preś verovert de bal door een tackle van achteren. Preś passt de bal met de wreef. Wawrzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzkowicz haalt uit met een fantastische trap. Odrowąż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Fc Drzewce 3:0

25e minuut.
Rębała is nu in balbezit. Wawrzkowicz onderschept slim de pass. Wawrzkowicz passt de bal in één keer door. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Krzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Gucwiński onderschept slim de pass. Gucwiński passt de bal met de wreef. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk schiet op doel. Kozik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Wawrzkowicz is nu in balbezit. Wawrzkowicz passt de bal in één keer door. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Troska met een sublieme pass. Grzywna verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Osa geeft een lange en hoge pass. Daar is Krzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gucwiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krzanowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Krzanowski kan niet meer verder spelen. Jaroń komt het veld opgelopen. Drzewiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Fc Drzewce 4:0

45e minuut.
Habrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wawrzkowicz rent richting de bal. Wawrzkowicz speelt de bal door. Naruszewicz is nu in balbezit. Naruszewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzebniczanka 34%, Fc Drzewce 66%.
Trzebniczanka - Fc Drzewce 4:0

52e minuut.
Kwieciński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wawrzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzkowicz passt de bal met de wreef. Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wawrzkowicz geeft een lange en hoge pass. Grzywna heeft problemen om de bal te vangen. Naruszewicz is nu in balbezit. Naruszewicz draait met de bal, schiet en ... Odrowąż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Fc Drzewce 5:0

65e minuut.
Wawrzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzkowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Bartnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naruszewicz rent richting de bal. Naruszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Fc Drzewce 6:0

65e minuut.
Habrat met de inworp. Daar is Preś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jaroń de bal. Jaroń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Preś met een sublieme pass. Chlorek rent richting de bal. Chlorek geeft een hoge lob. Naruszewicz rent richting de bal. Naruszewicz draait met de bal, schiet en ... Odrowąż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bartnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bartnik geeft de bal voor. Osa kopt de bal weg. Troska is nu in balbezit. Troska geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gucwiński heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzkowicz rent richting de bal. Wawrzkowicz probeert naar een medespeler te passen. Jaroń is nu in balbezit. Jaroń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Piankowski de bal. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat geeft de bal voor. Wawrzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Osa kopt de bal weg. Kwieciński is nu in balbezit. Troska onderschept slim de pass. Wawrzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzkowicz passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naruszewicz rent richting de bal. Naruszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Fc Drzewce 7:0

90e minuut.
Jaroń rent richting de bal. Jaroń passt de bal in één keer door. Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz haalt uit met een fantastische trap. Odrowąż werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Fc Drzewce 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzebniczanka 24%, Fc Drzewce 76%.
Trzebniczanka - Fc Drzewce 8:0