Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anonymous black stone
hopaa-pa-pa Tactiek ant D
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 53.6
formidable Schieten good
outstanding Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Mee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vişoianu met een snelle inworp. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Balaci onderschept slim de pass. Buclea is nu in balbezit. Mee verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci onderschept slim de pass. Balaci geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gogola met een harde bal richting middenveld. Niedbała kopt de bal weg. Uusikangas geeft een lange en hoge pass. Langowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Šašić is nu in balbezit. Šašić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Langowski de bal onder controle te krijgen. Niedbała bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Baštrica geeft de bal voor. Inworp. Šašić met een snelle inworp. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anonymous - black stone 1:0

17e minuut.
Šašić geeft een hoge lob. Langowski is nu in balbezit. Baštrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski haalt uit met een fantastische trap. Márcico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Niedbała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langowski is nu in balbezit. Langowski schiet op doel. Vişoianu probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Nadermann heeft problemen om de bal te vangen. Šašić rent richting de bal. Nadermann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nadermann krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Abdel Fatah geeft een hoge lob. Šašić kopt de bal weg. Uusikangas probeert naar een medespeler te passen. Niedbała bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Niedbała rent richting de bal. Niedbała passt de bal met de wreef. Langowski is nu in balbezit. Langowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anonymous - black stone 2:0

37e minuut.
Langowski kopt de bal weg. Niedbała rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niedbała geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Langowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Šašić rent richting de bal. Šašić passt de bal met de wreef. Niedbała is nu in balbezit. Niedbała geeft een lange en hoge pass. Langowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nadermann met een sublieme pass. Klungelig pakt Frantzis de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz passt de bal zonder na te denken. Šašić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anonymous - black stone 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anonymous 31%, black stone 69%.
FC Anonymous - black stone 3:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niedbała met de inworp. Langowski is nu in balbezit. Langowski schiet op doel. Márcico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anonymous - black stone 4:0

51e minuut.
Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea met een sublieme pass. Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ciemny geeft een lange en hoge pass. Langowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Balaci ... Strafschop! Balaci krijgt een gele kaart. Langowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Uusikangas met een sublieme pass. Niedbała bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbała geeft een hoge lob. Šašić geeft een lange en hoge pass. Langowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Márcico met een harde bal richting middenveld. Uusikangas kopt de bal weg. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anonymous 36%, black stone 64%.
FC Anonymous - black stone 4:0