Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dristing Frente Atletico
442 Tactiek 2
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 24
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Ramiro rent richting de bal. Losas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Figueiras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García Martínez rent richting de bal. García Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dristing - Frente Atletico 0:1

10e minuut.
Żółw met een sublieme pass. Oller is nu in balbezit. Oller geeft de bal voor. Ribas Ródenas geeft een lange en hoge pass. Zapatilla onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bellido is nu in balbezit. Ramiro onderschept slim de pass. Losas maakt een afschuwelijke overtreding. Losas krijgt een gele kaart. Ramiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodríguez Monreal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García Martínez rent richting de bal. García Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dristing - Frente Atletico 0:2

13e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. González Sáiz rent richting de bal. González Sáiz passt de bal zonder na te denken. García Martínez rent richting de bal. García Martínez haalt uit met een fantastische trap. Mur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ribas Ródenas rent richting de bal. Ribas Ródenas passt de bal met de wreef. González Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. González Sáiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dristing - Frente Atletico 0:3

25e minuut.
Lángara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. García Martínez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torre. García Martínez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żółw wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Helguera is nu in balbezit. de Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt García Martínez zijn tegenspeler op de grond. García Martínez krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Belartieta is nu in balbezit. Belartieta passt de bal zonder na te denken. de Lucas is nu in balbezit. de Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dristing - Frente Atletico 1:3

44e minuut.
de Lucas probeert de bal aan de voet te houden. Helguera rent richting de bal. de Lucas rent richting de bal. de Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dristing - Frente Atletico 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dristing 62%, Frente Atletico 38%.
Dristing - Frente Atletico 2:3

53e minuut.
Ribas Ródenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas Ródenas geeft een hoge lob. González Sáiz is nu in balbezit. González Sáiz schiet op doel. Mur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mur trapt de bal weg. Arpón kopt de bal weg. Guayre Betancort rent richting de bal. Figueiras verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiras geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ribas Ródenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas Ródenas met een sublieme pass. García Martínez rent richting de bal. García Martínez haalt uit met een fantastische trap. Mur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Guayre Betancort geeft de bal voor. Inworp. Ribas Ródenas met een snelle inworp. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez geeft de bal voor. Mur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dristing 63%, Frente Atletico 37%.
Dristing - Frente Atletico 2:3