Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frente Atletico Dristing
2 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
30.9 gemiddelde waardering 26
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen zwak


9e minuut.
Daar is Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ribas Ródenas zal de hoekschop nemen. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - Dristing 1:0

11e minuut.
Bellido rent richting de bal. Cubillos onderschept slim de pass. Cubillos geeft een lange en hoge pass. Daar is García Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Rotas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Żółw de bal. Żółw geeft de bal voor. Guayre Betancort heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ribas Ródenas zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ribas Ródenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Martínez rent richting de bal. García Martínez speelt de bal door. Rotas rent richting de bal. Rotas haalt uit met een fantastische trap. Mur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Bortini passt de bal zonder na te denken. Wcisło heeft problemen om de bal te vangen. Sagué rent richting de bal. Sagué draait met de bal, schiet en ... Božičev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Żółw kopt de bal weg. Zapatilla heeft problemen om de bal te vangen. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés schiet op doel. Mur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - Dristing 2:0

32e minuut.
Oller geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribas Ródenas met de inworp. Żółw kan de bal niet met de borst controleren. Żółw geeft een lange en hoge pass. Mur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zapatilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez draait met de bal, schiet en ... Mur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zapatilla onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - Dristing 3:0

36e minuut.
Losas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto Cortés passt de bal zonder na te denken. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frente Atletico 32%, Dristing 68%.
Frente Atletico - Dristing 3:0

47e minuut.
Rotas probeert naar een medespeler te passen. Zapatilla is nu in balbezit. Nieto Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto Cortés draait met de bal, schiet en ... Mur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - Dristing 4:0

49e minuut.
Rotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés rent richting de bal. Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotas passt de bal zonder na te denken. Nieto Cortés rent richting de bal. Nieto Cortés haalt uit met een fantastische trap. Mur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - Dristing 5:0

68e minuut.
Włostowski probeert naar een medespeler te passen. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez passt de bal met de wreef. Nieto Cortés rent richting de bal. Nieto Cortés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rodríguez Monreal probeert naar een medespeler te passen. Żółw rent richting de bal. Żółw passt de bal zonder na te denken. García Martínez rent richting de bal. García Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - Dristing 6:0

78e minuut.
Cubillos rent richting de bal. Cubillos geeft een lange en hoge pass. Zapatilla rent richting de bal. Nieto Cortés rent richting de bal. Nieto Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Żółw rent richting de bal. Guayre Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw verovert de bal door een tackle van achteren. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Rotas rent richting de bal. Rotas passt de bal zonder na te denken. Żółw heeft problemen om de bal te vangen. Nieto Cortés is nu in balbezit. Nieto Cortés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mur trapt de bal weg van het doel. Ribas Ródenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas Ródenas passt de bal met de wreef. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frente Atletico 33%, Dristing 67%.
Frente Atletico - Dristing 6:0