Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furolo FC Bozatron Games
523 Tactiek Esbiaix-D
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 43.8
zwak Schieten solide
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Otrocki is nu in balbezit. Otrocki probeert naar een medespeler te passen. Gironès bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Sánchez Benítez geeft een lange en hoge pass. García de León speelt de bal door. Otrocki kopt de bal weg. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Henny geeft de bal voor. Sánchez Cipitria kopt de bal weg. Cortina is nu in balbezit. Cortina haalt uit met een fantastische trap. García de León probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pereñíguez Pérez geeft een hoge lob. Otrocki kopt de bal weg. Loukakos met een sublieme pass. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Loukakos met een sublieme pass. Sánchez Benítez is nu in balbezit. Sánchez Benítez passt de bal zonder na te denken. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sánchez Cipitria bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa onderschept slim de pass. Gironès bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa onderschept slim de pass. Małysa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Millán rent richting de bal. Loukakos verovert de bal door een tackle van achteren. Loukakos speelt de bal door. Henny is nu in balbezit. Henny probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki geeft de bal voor. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap. García de León probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furolo FC - Bozatron Games 0:1

25e minuut.
Paleka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loukakos rent richting de bal. Loukakos probeert naar een medespeler te passen. Cortina rent richting de bal. Cortina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furolo FC - Bozatron Games 0:2

33e minuut.
Henny speelt de bal door. Sánchez Benítez speelt de bal door. Małysa rent richting de bal. Małysa heeft problemen om de bal te vangen. Małysa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pereñíguez Pérez is nu in balbezit. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina passt de bal in één keer door. Małysa rent richting de bal. Małysa schiet op doel. García de León bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolo FC 75%, Bozatron Games 25%.
Furolo FC - Bozatron Games 0:2

56e minuut.
Lobillo onderschept slim de pass. Loukakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Loukakos passt de bal in één keer door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Otrocki is nu in balbezit. Otrocki geeft een lange en hoge pass. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap. García de León werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Morón Vizcaíno controleert de bal met de borst. Otrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Otrocki geeft de bal voor. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furolo FC - Bozatron Games 0:3

74e minuut.
Doeltrap. Sánchez Muñoz met een harde bal richting middenveld. Henny kopt de bal weg. Daar is Małysa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Benítez geeft de bal voor. García de León verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Carrión geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Benítez met de inworp. Henny is nu in balbezit. Henny geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García de León trapt de bal weg van het doel. Henny kopt de bal weg. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. García de León kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Loukakos heeft problemen om de bal te vangen. Loukakos geeft een hoge lob. Sánchez Cipitria heeft problemen om de bal te vangen. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel. García de León kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furolo FC - Bozatron Games 0:4

86e minuut.
Henny passt de bal in één keer door. Sánchez Benítez rent richting de bal. Sánchez Benítez passt de bal met de wreef. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolo FC 90%, Bozatron Games 10%.
Furolo FC - Bozatron Games 0:4