Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-19 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: L. p. B. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 28480
Louňovice pod Blaníkem FK METEOR PRAHA 8
Defend Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Vyhonil rent richting de bal. Vyhonil passt de bal met de wreef. Nepomuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuk haalt uit met een fantastische trap. Pelta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FK METEOR PRAHA 8 1:0

5e minuut.
van Ankeren passt de bal zonder na te denken. Vyhonil rent richting de bal. Vyhonil passt de bal met de wreef. Nepomuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuk draait met de bal, schiet en ... Pelta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FK METEOR PRAHA 8 2:0

9e minuut.
Vyhonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyhonil passt de bal in één keer door. Potěškoště rent richting de bal. Potěškoště geeft een hoge lob. Nepomuk springt en kopt de bal. Pelta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Potěškoště verovert de bal door een tackle van achteren. Vyhonil rent richting de bal. Vyhonil passt de bal zonder na te denken. Nepomuk heeft problemen om de bal te vangen. Nepomuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vyhonil zal de hoekschop nemen. Nepomuk springt en kopt de bal. Pelta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FK METEOR PRAHA 8 3:0

18e minuut.
Moulík passt de bal zonder na te denken. Potěškoště bereikt de bal nog maar net als eerste. Potěškoště met een sublieme pass. Nepomuk is nu in balbezit. Nepomuk haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pelta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Potěškoště passt de bal met de wreef. Nepomuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šachta is nu in balbezit. Nepomuk onderschept slim de pass. Nepomuk draait met de bal, schiet en ... Pelta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nepomuk rent richting de bal. Paal! Nepomuk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FK METEOR PRAHA 8 4:0

36e minuut.
Vyhonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vývoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyhonil begaat een overtreding. Vývoda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vývoda kan niet meer verder spelen. Lasota komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Jiljí is nu in balbezit. Potěškoště onderschept slim de pass. Potěškoště passt de bal in één keer door. Nepomuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 34%, FK METEOR PRAHA 8 66%.
Louňovice pod Blaníkem - FK METEOR PRAHA 8 4:0

46e minuut.
Hübschman geeft een lange en hoge pass. Vyhonil kopt de bal weg. Kloboučník bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuk onderschept slim de pass. Nepomuk schiet op doel. Pelta bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bártů bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártů geeft de bal voor. Moulík kopt de bal weg. Ponrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponrava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vyhonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyhonil speelt de bal door. Brodec speelt de bal door. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
van Ankeren speelt de bal door. Daar is Vyhonil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyhonil probeert naar een medespeler te passen. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kloboučník probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vyhonil neemt de hoekschop. Nepomuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FK METEOR PRAHA 8 5:0

76e minuut.
van Ankeren probeert de bal aan de voet te houden. Vyhonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyhonil passt de bal in één keer door. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk draait met de bal, schiet en ... Pelta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nepomuk springt en kopt de bal. Pelta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Brodec probeert de bal aan de voet te houden. Hübschman rent richting de bal. van Ankeren met een sublieme pass. Nepomuk is nu in balbezit. Nepomuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 32%, FK METEOR PRAHA 8 68%.
Louňovice pod Blaníkem - FK METEOR PRAHA 8 5:0