Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-01 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: maja's Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4943
Fc Tichonice Pastalavista
U3 Upgrade Tactiek 352
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 25.1
solide Schieten matig
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Zaninović onderschept slim de pass. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Mlynář bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš onderschept slim de pass. Svatoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zaninović is nu in balbezit. Zaninović passt de bal zonder na te denken. Senderowski met een sublieme pass. Žilić rent richting de bal. Žilić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Žilić is nu in balbezit. Žilić probeert naar een medespeler te passen. Svatoš rent richting de bal. Svatoš draait met de bal, schiet en ... Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Pastalavista 1:0

22e minuut.
Žilić passt de bal met de wreef. Michael rent richting de bal. Michael speelt de bal door. Klungelig pakt Svatoš de bal. Svatoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Svatoš kopt de bal weg. Klungelig pakt Žilić de bal. Žilić speelt de bal door. Šlupka is nu in balbezit. Šlupka draait met de bal, schiet en ... Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Žilić rent richting de bal. Žilić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Švadlenka controleert de bal met de borst. Senderowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderowski probeert naar een medespeler te passen. Žilić is nu in balbezit. Žilić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kubinec speelt de bal door. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Šlupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlupka passt de bal met de wreef. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić schiet op doel. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Pastalavista 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tichonice 34%, Pastalavista 66%.
Fc Tichonice - Pastalavista 2:0

48e minuut.
Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš rent richting de bal. Zaninović rent richting de bal. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš draait met de bal, schiet en ... Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Šlupka heeft problemen om de bal te vangen. Šlupka passt de bal in één keer door. Žilić rent richting de bal. Žilić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Pastalavista 3:0

52e minuut.
Olejník passt de bal in één keer door. Daar is Cocalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocalić probeert naar een medespeler te passen. Žilić heeft problemen om de bal te vangen. Žilić schiet op doel. Rouspetr bokst de bal weg.

59e minuut.
Zaninović met een sublieme pass. Šlupka is nu in balbezit. Šlupka passt de bal in één keer door. Svatoš rent richting de bal. Svatoš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Senderowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderowski passt de bal met de wreef. Žilić rent richting de bal. Žilić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Pastalavista 4:0

86e minuut.
Švejdík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šlupka met de inworp. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Žilić springt en kopt de bal. Rouspetr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tichonice 18%, Pastalavista 82%.
Fc Tichonice - Pastalavista 4:0