Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-19 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: maja's Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14393
Fc Tichonice Bohemka Praha
U3 Upgrade Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 20.1
uitstekend Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Chatrný trapt de bal weg. Žilić speelt de bal door. Dutý heeft problemen om de bal te vangen. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vírava rent richting de bal. Žilić onderschept slim de pass. Daar is Žilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Šlupka rent richting de bal. Šlupka passt de bal zonder na te denken. Žilić is nu in balbezit. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hadač trapt de bal weg. Kopeček kopt de bal weg. Řičica kan de bal niet met de borst controleren. Řičica geeft een hoge lob. Liszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Šlupka kopt de bal weg. Daar is Žilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak rent richting de bal. Žilić rent richting de bal. Žilić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 1:0

18e minuut.
Majkrzak met een sublieme pass. Žilić is nu in balbezit. Zaninović speelt de bal door. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Liszek met een sublieme pass. Žilić probeert naar een medespeler te passen. Maurel heeft problemen om de bal te vangen. Maurel geeft een lange en hoge pass. Majkrzak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hadač met een harde bal richting middenveld. Hes kopt de bal weg. Žilić rent richting de bal. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 2:0

26e minuut.
Maurel passt de bal zonder na te denken. Žilić is nu in balbezit. Žilić passt de bal in één keer door. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel. Hadač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maurel zal de hoekschop nemen. Majkrzak krijgt zijn hoofd ertegen. Hadač maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 3:0

28e minuut.
Žilić rent richting de bal. Maurel is nu in balbezit. Maurel passt de bal met de wreef. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 4:0

29e minuut.
Majkrzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šlupka rent richting de bal. Šlupka passt de bal in één keer door. Žilić is nu in balbezit. Žilić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić heeft problemen om de bal te vangen. Žilić passt de bal met de wreef. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 5:0

36e minuut.
Oupic bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlupka speelt de bal door. Maurel met een sublieme pass. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Hadač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Maurel met een sublieme pass. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dutý bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić onderschept slim de pass. Žilić probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 6:0

42e minuut.
Žilić is nu in balbezit. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Šlupka met een sublieme pass. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 7:0

45e minuut.
Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Žilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak is nu in balbezit. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tichonice 25%, Bohemka Praha 75%.
Fc Tichonice - Bohemka Praha 8:0

48e minuut.
Žilić is nu in balbezit. Žilić probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Majkrzak rent richting de bal. Oupic onderschept slim de pass. Oupic met een sublieme pass. Klungelig pakt Žilić de bal. Žilić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Žilić rent richting de bal. Žilić probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Valecký rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 9:0

67e minuut.
Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Šlupka is nu in balbezit. Šlupka geeft een hoge lob. Žilić is nu in balbezit. Žilić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Maurel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zaninović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vírava bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović onderschept slim de pass. Zaninović schiet op doel. Hadač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Žilić rent richting de bal. Žilić haalt uit met een fantastische trap. Hadač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 10:0

73e minuut.
Hes passt de bal in één keer door. Daar is Žilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaninović speelt de bal door. Majkrzak heeft problemen om de bal te vangen. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Hadač speelt de bal door. Zaninović kopt de bal weg. Šlupka probeert naar een medespeler te passen. Žilić is nu in balbezit. Žilić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hadač niet meer kan verder spelen. Michal komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak passt de bal in één keer door. Žilić is nu in balbezit. Žilić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 11:0

82e minuut.
Vírava passt de bal zonder na te denken. Žilić is nu in balbezit. Žilić passt de bal met de wreef. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Michal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Maurel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žilić is nu in balbezit. Žilić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Majkrzak de bal. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 12:0

85e minuut.
Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović met een sublieme pass. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Michal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 13:0

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Michal niet meer kan verder spelen. Smutný komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović speelt de bal door. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel schiet op doel. Smutný maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 14:0

89e minuut.
Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel. Šlupka geeft de bal voor. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - Bohemka Praha 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tichonice 17%, Bohemka Praha 83%.
Fc Tichonice - Bohemka Praha 15:0