Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juniors Mihailesti avantatu
clsic ap Tactiek 41_4_3x
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 57.6
redelijk Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ticudo rent richting de bal. Ticudo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maftei de bal onder controle te krijgen. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel. Czwertyński bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juniors Mihailesti - avantatu 0:1

10e minuut.
Copos passt de bal met de wreef. Ticudo onderschept slim de pass. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juniors Mihailesti - avantatu 0:2

14e minuut.
Yaka passt de bal zonder na te denken. Cortez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hnilica de bal onder controle te krijgen. Despotidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lu met een sublieme pass. Despotidis rent richting de bal. Despotidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Despotidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotidis speelt de bal door. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Czwertyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniors Mihailesti - avantatu 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Lăcustă de bal. Lăcustă passt de bal zonder na te denken. Ferreguti probeert naar een medespeler te passen. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lu passt de bal zonder na te denken. Despotidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotidis passt de bal zonder na te denken. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniors Mihailesti - avantatu 0:4

37e minuut.
Baszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Baszkowski geeft een hoge lob. Fittock bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mürk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Macri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaka kan de bal niet met de borst controleren. Yaka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bellido geeft een lange en hoge pass. Lu is nu in balbezit. Lu passt de bal zonder na te denken. Despotidis heeft problemen om de bal te vangen. Despotidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hnilica kopt de bal weg. Despotidis rent richting de bal. Despotidis passt de bal zonder na te denken. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brescan kopt de bal weg. Daar is Ferreguti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreguti speelt de bal door. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos draait met de bal, schiet en ... Czwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniors Mihailesti 53%, avantatu 47%.
Juniors Mihailesti - avantatu 0:4

46e minuut.
Giocoliere komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ferreguti is nu in balbezit. Ferreguti geeft de bal voor. Giocoliere heeft problemen om de bal te vangen. Giocoliere schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ticudo de bal onder controle te krijgen. Czwertyński bokst de bal weg.

48e minuut.
Baszkowski passt de bal in één keer door. Hnilica rent richting de bal. Despotidis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Despotidis krijgt een gele kaart. Hnilica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hnilica kan niet meer verder spelen. Chiva komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu schiet op doel. Enev probeert naar een medespeler te passen. Despotidis rent richting de bal. Despotidis draait met de bal, schiet en ... Czwertyński bokst de bal weg.

55e minuut.
Cortez speelt de bal door. Despotidis rent richting de bal. Despotidis met een sublieme pass. Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Giocoliere draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Giocoliere rent richting de bal. Copos is nu in balbezit. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere haalt uit met een fantastische trap. Czwertyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniors Mihailesti - avantatu 0:5

59e minuut.
Despotidis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perlbach de bal. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere schiet op doel. Czwertyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniors Mihailesti - avantatu 0:6

63e minuut.
Klungelig pakt Macri de bal. Cortez onderschept slim de pass. Cortez met een sublieme pass. Despotidis is nu in balbezit. Despotidis schiet op doel. Czwertyński bokst de bal weg.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gheorghiu komt het veld opgelopen. Teodoru komt het veld opgelopen. Macri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ristoiu heeft problemen om de bal te vangen. Maftei geeft een hoge lob. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere haalt uit met een fantastische trap. Czwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Gheorghiu met een sublieme pass. Despotidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lu geeft de bal voor. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere schiet op doel. Czwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu speelt de bal door. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel. Czwertyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abbatecola komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Macri rent richting de bal. Macri geeft de bal voor. Gheorghiu speelt de bal door. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Abbatecola passt de bal met de wreef. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu geeft een hoge lob. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere draait met de bal, schiet en ... Czwertyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Kalinowski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu geeft een hoge lob. Copos is nu in balbezit. Copos draait met de bal, schiet en ... Giocoliere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniors Mihailesti 56%, avantatu 44%.
Juniors Mihailesti - avantatu 0:6