Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-01 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: Steaua SM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3044
Iazu FC Dinamo Zalau
Normal Tactiek gabitza
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 51
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Weiner is nu in balbezit. Weiner passt de bal zonder na te denken. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ştefănescu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lindhardt neemt de hoekschop. Szilvási heeft problemen om de bal te vangen. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:1

3e minuut.
Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek is nu in balbezit. Matusek passt de bal zonder na te denken. Molberg is nu in balbezit. Molberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:2

4e minuut.
Klungelig pakt Bălaşa de bal. Molberg onderschept slim de pass. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek is nu in balbezit. Matusek draait met de bal, schiet en ... Minea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Matusek met een sublieme pass. Szilvási rent richting de bal. Szilvási geeft een lange en hoge pass. Molberg rent richting de bal. Molberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:3

7e minuut.
Klungelig pakt Bălaşa de bal. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg onderschept slim de pass. Matusek is nu in balbezit. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:4

9e minuut.
Schmutz heeft problemen om de bal te vangen. Schmutz speelt de bal door. Lindhardt met een sublieme pass. Molberg rent richting de bal. Molberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:5

10e minuut.
Miron kan de bal niet met de borst controleren. Matusek met een sublieme pass. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:6

13e minuut.
Lindhardt passt de bal met de wreef. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási probeert naar een medespeler te passen. Molberg heeft problemen om de bal te vangen. Molberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Schmutz kopt de bal weg. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dobrin de bal. Molberg is nu in balbezit. Molberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:7

18e minuut.
Lindhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhardt passt de bal zonder na te denken. Molberg rent richting de bal. Molberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:8

19e minuut.
Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron speelt de bal door. Klungelig pakt Tiuca de bal. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Thanh Huy kan de bal niet met de borst controleren. Thanh Huy passt de bal zonder na te denken. Molberg is nu in balbezit. Molberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:9

26e minuut.
Matusek onderschept slim de pass. Matusek speelt de bal door. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel. Minea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:10

28e minuut.
Matusek speelt de bal door. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási passt de bal zonder na te denken. Molberg is nu in balbezit. Molberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:11

31e minuut.
Mihăilescu is nu in balbezit. Lindhardt speelt de bal door. Matusek probeert naar een medespeler te passen. Szilvási heeft problemen om de bal te vangen. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:12

33e minuut.
Molberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szilvási de bal. Ilca is nu in balbezit. Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Minea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:13

36e minuut.
Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dimitrescu de bal. Molberg is nu in balbezit. Molberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:14

37e minuut.
Bălaşa met een sublieme pass. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu passt de bal zonder na te denken. Molberg is nu in balbezit. Molberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Minea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dobrin rent richting de bal. Weiner verovert de bal door een tackle van achteren. Weiner met een sublieme pass. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Matusek passt de bal met de wreef. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner passt de bal met de wreef. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási haalt uit met een fantastische trap. Minea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iazu 77%, FC Dinamo Zalau 23%.
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:14

46e minuut.
Brózda komt het veld opgelopen. Margaritis komt het veld opgelopen. Oană komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brózda de bal. Matusek rent richting de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Matusek speelt de bal door. Molberg heeft problemen om de bal te vangen. Molberg speelt de bal door. Brózda is nu in balbezit. Brózda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ilca is nu in balbezit. Matusek verovert de bal door een tackle van achteren. Matusek met een sublieme pass. Brózda is nu in balbezit. Brózda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:15

60e minuut.
Lindhardt geeft een lange en hoge pass. Daar is Dimitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molberg is nu in balbezit. Molberg geeft een lange en hoge pass. Brózda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:16

63e minuut.
Matusek speelt de bal door. Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg onderschept slim de pass. Molberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:17

66e minuut.
Miron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek probeert naar een medespeler te passen. Lindhardt geeft een hoge lob. Brózda is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lindhardt neemt de hoekschop. Ilca kopt de bal weg. Margaritis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lindhardt controleert de bal met de borst. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhardt speelt de bal door. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tiuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molberg is nu in balbezit. Molberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:18

73e minuut.
Brózda speelt de bal door. Daar is Matusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusek passt de bal met de wreef. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lindhardt rent richting de bal. Lindhardt met een sublieme pass. Daar is Molberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molberg schiet op doel. Tiuca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lindhardt neemt de hoekschop. Molberg krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tiuca rent richting de bal. Tiuca geeft een lange en hoge pass. Bonanno kopt de bal weg. Lindhardt is nu in balbezit. Lindhardt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tiuca trapt de bal weg van het doel. Weiner kopt de bal weg. Dobrin rent richting de bal. Brózda onderschept slim de pass. Brózda haalt uit met een fantastische trap. Minea bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tiuca rent richting de bal. Molberg onderschept slim de pass. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg is nu in balbezit. Molberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iazu 76%, FC Dinamo Zalau 24%.
Iazu - FC Dinamo Zalau 0:19