Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-19 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Danciugol Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 26758
dinamoflorin AC Daestina Sanpetru Brasov
442din Tactiek Lacuri 433
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 48
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Daar is Brătescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selić bereikt de bal nog maar net als eerste. Selić passt de bal in één keer door. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dutra da Silva geeft een hoge lob. Krzyżok rent richting de bal. Faso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krzyżok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krzyżok neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - AC Daestina Sanpetru Brasov 1:0

13e minuut.
Lincar onderschept slim de pass. Lincar speelt de bal door. Hoefkens is nu in balbezit. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... McAtee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Selić probeert naar een medespeler te passen. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić met een sublieme pass. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok passt de bal met de wreef. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Demirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - AC Daestina Sanpetru Brasov 2:0

25e minuut.
Selić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens passt de bal in één keer door. Kirchner is nu in balbezit. Findley geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Potiguar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðujić met een snelle inworp. Selić geeft de bal voor. Nowak springt en kopt de bal. Demirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Dutra da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra da Silva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Potiguar de bal. Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok draait met de bal, schiet en ... Demirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 48%, AC Daestina Sanpetru Brasov 52%.
dinamoflorin - AC Daestina Sanpetru Brasov 2:0

46e minuut.
Curuś komt het veld opgelopen. Verdeş komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Doeltrap. Ráczkevy komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Selić passt de bal met de wreef. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavioli begaat een overtreding. Gavioli krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Faso is nu in balbezit. Ðujić onderschept slim de pass. Ðujić met een sublieme pass. Verdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Krzyżok rent richting de bal. Faso rent richting de bal. Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap. Demirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - AC Daestina Sanpetru Brasov 3:0

73e minuut.
Brătescu kan de bal niet met de borst controleren. Krzyżok rent richting de bal. Verdeş is nu in balbezit. Verdeş draait met de bal, schiet en ... Demirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - AC Daestina Sanpetru Brasov 4:0

88e minuut.
Klungelig pakt Faso de bal. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić geeft een hoge lob. Krzyżok krijgt zijn hoofd ertegen. Demirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - AC Daestina Sanpetru Brasov 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 54%, AC Daestina Sanpetru Brasov 46%.
dinamoflorin - AC Daestina Sanpetru Brasov 5:0