Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-25 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Daniel Lapadat
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 15995
Promo Fc.Rapid.Best
gogu Tactiek Defender`s
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
25 gemiddelde waardering 48.9
matig Schieten formidabel
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Burgers heeft problemen om de bal te vangen. Burgers passt de bal met de wreef. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan onderschept slim de pass. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:1

2e minuut.
Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo da Silva onderschept slim de pass. Araújo da Silva passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Crasnojosu probeert naar een medespeler te passen. Araújo da Silva met een sublieme pass. Gharabaghtsyan heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:2

7e minuut.
Kistowski heeft problemen om de bal te vangen. Kistowski speelt de bal door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninic onderschept slim de pass. Trninic draait met de bal, schiet en ... Stângă bokst de bal weg. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:3

11e minuut.
Adamas passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan geeft een lange en hoge pass. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann schiet op doel. Stângă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:4

13e minuut.
Kistowski kopt de bal weg. Cotenescu is nu in balbezit. Gharabaghtsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Doeltrap. Durleci met een harde bal richting middenveld. Trninic kopt de bal weg. Gharabaghtsyan heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pielak rent richting de bal. Gharabaghtsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Araújo da Silva geeft een hoge lob. Diekmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:5

18e minuut.
Stângă speelt de bal door. Araújo da Silva probeert de bal met de borst te controleren. Araújo da Silva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gharabaghtsyan de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:6

20e minuut.
Araújo da Silva speelt de bal door. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Diekmann de bal. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:7

21e minuut.
Klungelig pakt Burgers de bal. Burgers passt de bal in één keer door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan onderschept slim de pass. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:8

23e minuut.
Diekmann is nu in balbezit. Araújo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo da Silva passt de bal zonder na te denken. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:9

24e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal in één keer door. Adamas is nu in balbezit. Adamas geeft de bal voor. Gharabaghtsyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kistowski rent richting de bal. Kistowski geeft de bal voor. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:10

29e minuut.
Raifi is nu in balbezit. Raifi geeft de bal voor. Araújo da Silva kopt de bal weg. Trninic rent richting de bal. Trninic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:11

31e minuut.
Kistowski is nu in balbezit. Araújo da Silva is nu in balbezit. Araújo da Silva passt de bal met de wreef. Diekmann rent richting de bal. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Araújo da Silva passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Diekmann rent richting de bal. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pielak rent richting de bal. Araújo da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo da Silva probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan schiet op doel. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:12

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cotenescu trapt de bal weg van het doel. Trninic kopt de bal weg. Gharabaghtsyan probeert de bal aan de voet te houden. Gharabaghtsyan schiet op doel. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:13

42e minuut.
Araújo da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo da Silva probeert naar een medespeler te passen. Kistowski speelt de bal door. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trninic is nu in balbezit. Trninic speelt de bal door. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:14

44e minuut.
Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninic onderschept slim de pass. Trninic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gharabaghtsyan de bal. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 73%, Fc.Rapid.Best 27%.
Promo - Fc.Rapid.Best 0:15

47e minuut.
Araújo da Silva speelt de bal door. Kistowski rent richting de bal. Kistowski passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:16

50e minuut.
Gharabaghtsyan probeert de bal met de borst te controleren. Araújo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo da Silva speelt de bal door. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gharabaghtsyan heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:17

51e minuut.
Diekmann verovert de bal door een tackle van achteren. Diekmann geeft een lange en hoge pass. Trninic rent richting de bal. Trninic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:18

55e minuut.
Araújo da Silva met een sublieme pass. Trninic met een sublieme pass. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Crasnojosu geeft de bal voor. Dobeş probeert de bal met de borst te controleren. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Adamas speelt de bal door. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:19

58e minuut.
Araújo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo da Silva geeft de bal voor. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:20

62e minuut.
Trninic met een sublieme pass. Daar is Araújo da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo da Silva passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Trninic passt de bal in één keer door. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski speelt de bal door. Araújo da Silva is nu in balbezit. Araújo da Silva draait met de bal, schiet en ... Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diekmann rent richting de bal. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:21

71e minuut.
Pielak is nu in balbezit. Crasnojosu onderschept slim de pass. Crasnojosu passt de bal zonder na te denken. Araújo da Silva rent richting de bal. Araújo da Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kistowski speelt de bal door. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gharabaghtsyan heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Araújo da Silva probeert naar een medespeler te passen. Kistowski rent richting de bal. Kistowski passt de bal zonder na te denken. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:22

77e minuut.
Trninic met een sublieme pass. Crasnojosu probeert naar een medespeler te passen. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:23

79e minuut.
Diekmann is nu in balbezit. Araújo da Silva rent richting de bal. Araújo da Silva geeft de bal voor. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Raiciu de bal. Diekmann is nu in balbezit. Araújo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo da Silva haalt uit met een fantastische trap. Stângă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:24

83e minuut.
Trninic met een sublieme pass. Araújo da Silva met een sublieme pass. Diekmann is nu in balbezit. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:25

86e minuut.
Araújo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo da Silva speelt de bal door. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:26

87e minuut.
Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu met een sublieme pass. Diekmann is nu in balbezit. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Araújo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo da Silva geeft de bal voor. Diekmann rent richting de bal. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Rapid.Best 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 74%, Fc.Rapid.Best 26%.
Promo - Fc.Rapid.Best 0:27