Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABVWATTTAR amc team
ECB Tactiek atac
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen excellent


7e minuut.
Kobierzyński kan de bal niet met de borst controleren. Kobierzyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Atasoylu de bal. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABVWATTTAR - amc team 0:1

14e minuut.
Remień passt de bal met de wreef. De Urrutia Ciorraga is nu in balbezit. Necula begaat een overtreding. Necula krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk onderschept slim de pass. Minorczyk schiet op doel. Dudnic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABVWATTTAR - amc team 0:2

19e minuut.
Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kobierzyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minorczyk heeft problemen om de bal te vangen. Minorczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Codreanu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Urrutia Ciorraga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cazan rent richting de bal. Kobierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kobierzyński met een sublieme pass. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ilca passt de bal met de wreef. Codreanu rent richting de bal. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Dłużewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudnic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABVWATTTAR - amc team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABVWATTTAR 77%, amc team 23%.
ABVWATTTAR - amc team 0:3

46e minuut.
Osváth komt het veld opgelopen. Opania komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Angeletti geeft de bal voor. Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula passt de bal in één keer door. Codreanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ilca geeft de bal voor. Minorczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dinicolantonio speelt de bal door. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Necula rent richting de bal. Inworp. Necula met de inworp. Daar is Dinicolantonio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinicolantonio geeft een hoge lob. Dudnic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Inworp. De Urrutia Ciorraga met de inworp. Angeletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Minorczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Atasoylu probeert naar een medespeler te passen. Kobierzyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osváth. Osváth krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABVWATTTAR 76%, amc team 24%.
ABVWATTTAR - amc team 0:3