Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-06 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: Fyla F.C. Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 10524
Fyla F.C. FCM Victoria Stefanesti
1 Tactiek 532
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten formidabel
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Daar is Arzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter passt de bal met de wreef. Zafra is nu in balbezit. Zafra draait met de bal, schiet en ... Maessen bokst de bal weg. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter onderschept slim de pass. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Dantschotter controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arzu. Dantschotter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rotsaert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrió krijgt zijn hoofd ertegen. Maessen bokst de bal weg.

14e minuut.
Dyluś is nu in balbezit. Dyluś geeft een hoge lob. Arzu kopt de bal weg. Arnaudov rent richting de bal. Arnaudov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter passt de bal met de wreef. Carrió rent richting de bal. Carrió haalt uit met een fantastische trap. Maessen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - FCM Victoria Stefanesti 0:1

19e minuut.
Altuntaş probeert naar een medespeler te passen. Motyka is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ülevain ... Strafschop! Ülevain krijgt een gele kaart. Motyka raakt geblesseerd tijdens het duel. Araba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kelk bokst de bal weg. Arnaudov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Joyaut rent richting de bal. Arnaudov rent richting de bal. Rotsaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rotsaert krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nánási geeft een lange en hoge pass. Rotsaert is nu in balbezit. Rotsaert geeft de bal voor. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fyla F.C. 56%, FCM Victoria Stefanesti 44%.
Fyla F.C. - FCM Victoria Stefanesti 0:1

48e minuut.
Rotsaert passt de bal met de wreef. Araba rent richting de bal. Joyaut maakt een afschuwelijke overtreding. Joyaut krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Rotsaert passt de bal in één keer door. Joyaut rent richting de bal. Joyaut passt de bal in één keer door. Carrió is nu in balbezit. Carrió draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Araba rent richting de bal. Araba geeft een hoge lob. Arnaudov kopt de bal weg. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fyla F.C. - FCM Victoria Stefanesti 1:1

54e minuut.
Abbaszadə geeft een lange en hoge pass. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szmidt. Szmidt krijgt een gele kaart. Carrió is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joyaut zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dantschotter krijgt zijn hoofd ertegen. Maessen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Araba is nu in balbezit. Araba geeft een lange en hoge pass. Kuprusevičius probeert de bal aan de voet te houden. Motyka rent richting de bal. Motyka draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Rotsaert heeft problemen om de bal te vangen. Rotsaert geeft een lange en hoge pass. Naas probeert naar een medespeler te passen. Zafra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dantschotter de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abbaszadə geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - FCM Victoria Stefanesti 1:2

70e minuut.
Ülevain geeft een lange en hoge pass. Rotsaert speelt de bal door. Daar is Zafra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zafra geeft een lange en hoge pass. Carrió springt en kopt de bal. Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ülevain geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altuntaş met de inworp. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Araba heeft problemen om de bal te vangen. Zafra is nu in balbezit. Zafra probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fyla F.C. 59%, FCM Victoria Stefanesti 41%.
Fyla F.C. - FCM Victoria Stefanesti 1:2