Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Chriss-team dinamo plesesti
oare? Tactiek 424
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten very good
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez is nu in balbezit. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Simoiu is nu in balbezit. Wilk rent richting de bal. Vasile speelt de bal door. Xydous probeert de bal aan de voet te houden. Vălăhuţă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Xydous passt de bal in één keer door. Knižnér rent richting de bal. Suárez maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Suárez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Suárez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Buluş passt de bal met de wreef. Mikołajewski rent richting de bal. Xydous maakt een afschuwelijke overtreding. Xydous krijgt een gele kaart. Mikołajewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mikołajewski kan niet meer verder spelen. Petcu komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Simoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petcu rent richting de bal. Petcu haalt uit met een fantastische trap. Vente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Matijić met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Vasile de bal onder controle te krijgen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Alexanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Inworp. Verhoeven met de inworp. Xydous rent richting de bal. Xydous geeft de bal voor. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal. Alexanko bokst de bal weg.

30e minuut.
Xydous met een sublieme pass. Daar is Verhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhoeven passt de bal zonder na te denken. Xydous is nu in balbezit. Xydous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Újhelyi met een snelle inworp. Xydous speelt de bal door. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven haalt uit met een fantastische trap. Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Young met een sublieme pass. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi passt de bal met de wreef. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Újhelyi heeft problemen om de bal te vangen. Beyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alexanko speelt de bal door. Vente kopt de bal weg. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 41%, dinamo plesesti 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Chriss-team - dinamo plesesti 0:0

53e minuut.
Bunikowski speelt de bal door. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Buluş geeft een hoge lob. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk geeft een lange en hoge pass. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Bunikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Verhoeven geeft een hoge lob. Grumezea krijgt zijn hoofd ertegen. Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér geeft een lange en hoge pass. Inworp. Verhoeven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xydous geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski speelt de bal door. Wilk is nu in balbezit. Simoiu onderschept slim de pass. Simoiu schiet op doel. Bardelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 51%, dinamo plesesti 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Chriss-team - dinamo plesesti 0:0