Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoristii I.S.B. f.c interalex
tactica Tactiek iures
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
21 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
51.4 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten excellent
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Gascoigne geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Di Girolamo de bal. Chang rent richting de bal. Bulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - f.c interalex 1:0

8e minuut.
Bakurdzhiev met een sublieme pass. Daar is Ringo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ringo geeft een hoge lob. Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski draait met de bal, schiet en ... Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Chang rent richting de bal. Gruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszecki geeft een hoge lob. Bakurdzhiev geeft een lange en hoge pass. Tilkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nápoli geeft een lange en hoge pass. Baholdin kopt de bal weg. Bakurdzhiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rumeanţev is nu in balbezit. Rumeanţev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tractoristii I.S.B. - f.c interalex 1:1

26e minuut.
Inworp. Öngen met de inworp. Hiçyorulmaz met een sublieme pass. Öngen geeft een lange en hoge pass. Chang springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hiçyorulmaz is nu in balbezit. Hiçyorulmaz geeft de bal voor. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - f.c interalex 2:1

28e minuut.
Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ringo is nu in balbezit. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholdin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Di Girolamo kopt de bal weg. Klinko rent richting de bal. Met opzet legt Bulek zijn tegenspeler op de grond. Bulek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Rumeanţev is nu in balbezit. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumeanţev rent richting de bal. Baholdin rent richting de bal. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klinko geeft een lange en hoge pass. Revheim probeert de bal aan de voet te houden. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumeanţev is nu in balbezit. Rumeanţev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Öngen rent richting de bal. Nápoli is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Öngen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chang maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 41%, f.c interalex 59%.
Tractoristii I.S.B. - f.c interalex 2:1

52e minuut.
Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan onderschept slim de pass. Modan geeft een hoge lob. Rumeanţev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumeanţev haalt uit met een fantastische trap. Jaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Hiçyorulmaz passt de bal in één keer door. Ribadaneira rent richting de bal. Tilkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tilkowski schiet op doel. Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Baholdin rent richting de bal. Baholdin geeft een hoge lob. Rumeanţev rent richting de bal. Rumeanţev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Buitenspel voor Mrożek. Goede buitenspelval van de verdediging. Bakurdzhiev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - f.c interalex 3:1

63e minuut.
Ringo speelt de bal door. Gascoigne rent richting de bal. Gascoigne geeft de bal voor. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Mrożek is nu in balbezit. Rumeanţev is nu in balbezit. Bakurdzhiev verovert de bal door een tackle van achteren. Baholdin rent richting de bal. Baholdin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek onderschept slim de pass. Chillan met een sublieme pass. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tilkowski rent richting de bal. Tilkowski passt de bal in één keer door. Hiçyorulmaz met een sublieme pass. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Revheim rent richting de bal. Rumeanţev onderschept slim de pass. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek schiet op doel. Gascoigne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - f.c interalex 3:2

86e minuut.
Gascoigne maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki is nu in balbezit. Chang onderschept slim de pass. Chang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan geeft een hoge lob. Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nápoli speelt de bal door. Modan met een sublieme pass. Mrożek rent richting de bal. Mrożek draait met de bal, schiet en ... Jaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Jaso trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Chillan de bal onder controle te krijgen. Modan geeft de bal voor. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 50%, f.c interalex 50%.
Tractoristii I.S.B. - f.c interalex 3:2