Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-24 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: Kosmo Team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 31109
Kosmo Team vola braila
k352 Tactiek vola
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Janert onderschept slim de pass. Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toregiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toregiani krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mathieu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Galuppi kopt de bal weg. Toregiani heeft problemen om de bal te vangen. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - vola braila 1:0

30e minuut.
Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu begaat een overtreding. Giardina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toregiani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Panait krijgt zijn hoofd ertegen. Velcea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 53%, vola braila 47%.
Kosmo Team - vola braila 1:0

61e minuut.
Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia met een sublieme pass. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ponce de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Redlewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - vola braila 2:0

64e minuut.
Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset passt de bal met de wreef. Daar is Roarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roarsson geeft een hoge lob. Giardina springt en kopt de bal. Velcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Baixauli rent richting de bal. Rozan is nu in balbezit. Rozan speelt de bal door. Tămâie geeft een hoge lob. Ponce is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Roarsson met een sublieme pass. Daar is Baixauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tămâie. Tămâie krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Boloboc probeert naar een medespeler te passen. Masłowski is nu in balbezit. Masłowski passt de bal in één keer door. Daar is Galuppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galuppi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Giardina is nu in balbezit. Giardina passt de bal in één keer door. Skočibušić rent richting de bal. Panait onderschept slim de pass. Panait haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Roarsson geeft een lange en hoge pass. Tămâie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giardina rent richting de bal. Giardina schiet op doel. Velcea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - vola braila 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 51%, vola braila 49%.
Kosmo Team - vola braila 2:1