Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_lui_Gigica Pelicanul Negru
*-*-*-* Tactiek pa-pa-do
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 50
zeer goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Madrigal met een sublieme pass. Bruson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niedziela rent richting de bal. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Quadrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Pelicanul Negru 0:1

3e minuut.
Kocot is nu in balbezit. Kocot passt de bal in één keer door. Brycht met een sublieme pass. Rusciano rent richting de bal. Rusciano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua_lui_Gigica - Pelicanul Negru 1:1

18e minuut.
Kwakman speelt de bal door. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellaveglia rent richting de bal. Karakula onderschept slim de pass. Karakula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Quadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Văn Nghĩa kopt de bal weg. La Nave geeft een hoge lob. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela draait met de bal, schiet en ... bin Yousif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Brycht passt de bal zonder na te denken. La Nave speelt de bal door. Koczka is nu in balbezit. Rusciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusciano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. bin Yousif verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yousif speelt de bal door. Rusciano is nu in balbezit. Rusciano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rusciano is nu in balbezit. Rusciano passt de bal met de wreef. Pikoulas is nu in balbezit. Pikoulas schiet op doel. Gutek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Pelicanul Negru 2:1

32e minuut.
Kocot geeft een lange en hoge pass. Rusciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusciano passt de bal met de wreef. Kocot is nu in balbezit. Kocot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
bin Yousif speelt de bal door. Rusciano rent richting de bal. Rusciano passt de bal zonder na te denken. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot draait met de bal, schiet en ... Gutek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Pelicanul Negru 3:1

38e minuut.
Nărăvaş geeft een lange en hoge pass. Bellaveglia rent richting de bal. Bellaveglia geeft de bal voor. Borges geeft de bal voor. Karakula maakt een snoekduik en kopt de bal. Quadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rusciano passt de bal met de wreef. Kocot rent richting de bal. Kocot met een sublieme pass. Pikoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikoulas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Pelicanul Negru 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 45%, Pelicanul Negru 55%.
Steaua_lui_Gigica - Pelicanul Negru 4:1

49e minuut.
bin Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula onderschept slim de pass. Karakula passt de bal in één keer door. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Quadrado bokst de bal weg.

51e minuut.
Šaštinský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koczka met een snelle inworp. Daar is Rusciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusciano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
La Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. La Nave geeft de bal voor. Karakula rent richting de bal. Karakula schiet op doel. Quadrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fanzaga met een snelle inworp. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu met een sublieme pass. Kocot is nu in balbezit. Kocot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Diaconu passt de bal in één keer door. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot passt de bal zonder na te denken. Pikoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikoulas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Pelicanul Negru 5:1

65e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellaveglia verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Borges zijn tegenspeler op de grond. Borges krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Diaconu met een sublieme pass. Kwakman speelt de bal door. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brycht geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koczka met de inworp. Rusciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusciano haalt uit met een fantastische trap. Gutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Brycht geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusciano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rusciano passt de bal met de wreef. Pikoulas heeft problemen om de bal te vangen. Kocot rent richting de bal. Pikoulas rent richting de bal. Pikoulas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Madrigal kopt de bal weg. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges speelt de bal door. Karakula rent richting de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Borges met een sublieme pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal zonder na te denken. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niedziela rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bruson onderschept slim de pass. Bruson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pikoulas de bal. Pikoulas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brycht de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kwakman kopt de bal weg. Inworp. Koczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusciano is nu in balbezit. Rusciano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 45%, Pelicanul Negru 55%.
Steaua_lui_Gigica - Pelicanul Negru 5:1