Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-03 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: andyU Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6674
andyU Pharma Spedition
2 Tactiek Ilinca
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 31
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Llosa trapt de bal weg van het doel. Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombaerts geeft een lange en hoge pass. Figueiroas rent richting de bal. Figueiroas draait met de bal, schiet en ... Miciri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Przybora met een sublieme pass. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorský verovert de bal door een tackle van achteren. Dvorský schiet op doel. Llosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dvorský passt de bal in één keer door. Pietschmann heeft problemen om de bal te vangen. Borodycz met een sublieme pass. Dvorský is nu in balbezit. Dvorský draait met de bal, schiet en ... Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pietschmann passt de bal met de wreef. Daar is Dvorský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvorský passt de bal in één keer door. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki schiet op doel. Llosa bokst de bal weg.

42e minuut.
Cilia kopt de bal weg. Dvorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmersson is nu in balbezit. Pietschmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pietschmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Pharma Spedition 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 28%, Pharma Spedition 72%.
andyU - Pharma Spedition 1:0

53e minuut.
Pietschmann geeft een lange en hoge pass. Dvorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorský passt de bal met de wreef. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Borodycz de bal. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak geeft een lange en hoge pass. Dvorský rent richting de bal. Dvorský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Pharma Spedition 2:0

62e minuut.
Llosa probeert naar een medespeler te passen. Götze is nu in balbezit. Götze met een sublieme pass. Ondračka is nu in balbezit. Ondračka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Pharma Spedition 2:1

65e minuut.
Cilia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Beržonskis heeft problemen om de bal te vangen. Dvorský is nu in balbezit. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Beržonskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietschmann verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmersson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wilmersson krijgt een gele kaart. Pietschmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Pietschmann legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Pharma Spedition 3:1

82e minuut.
Mostowiak met een sublieme pass. Wilmersson geeft een hoge lob. Quiquinato geeft een hoge lob. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Pharma Spedition 4:1

84e minuut.
Urzică komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 32%, Pharma Spedition 68%.
andyU - Pharma Spedition 4:1