Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-05 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB II.02
  • Stadion: Cézár FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32416
K. Rákóczi FC LFC Rákoskeresztúr
Offenziv Tactiek M
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 58.5
formidable Schieten adequate
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Hoffer passt de bal in één keer door. Gal rent richting de bal. Czereszewski geeft een lange en hoge pass. Czafit bereikt de bal nog maar net als eerste. Czafit schiet op doel. Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Nocella geeft een hoge lob. Czafit rent richting de bal. Czereszewski met een sublieme pass. Mehaj rent richting de bal. Mehaj draait met de bal, schiet en ... Cellay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 1:0

19e minuut.
Covoni verovert de bal door een tackle van achteren. Covoni passt de bal zonder na te denken. Scherfchen is nu in balbezit. Scherfchen draait met de bal, schiet en ... Cellay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kunert is nu in balbezit. Kunert geeft een lange en hoge pass. Baudouin kopt de bal weg. Zorzi is nu in balbezit. Zorzi haalt uit met een fantastische trap. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Nocella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Togias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Czafit rent richting de bal. Czafit met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap. Cellay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 2:0

25e minuut.
Czafit is nu in balbezit. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Czafit bereikt de bal nog maar net als eerste. Czafit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Kunert heeft problemen om de bal te vangen. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano schiet op doel. Cellay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 3:0

45e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski geeft een hoge lob. Solano kopt de bal weg. Mehaj is nu in balbezit. Mehaj haalt uit met een fantastische trap. Cellay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 41%, LFC Rákoskeresztúr 59%.
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 3:0

58e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Nocella verovert de bal door een tackle van achteren. Nocella geeft een hoge lob. Czafit rent richting de bal. Czafit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Scherfchen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Kaam komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Czafit passt de bal met de wreef. van Kaam rent richting de bal. van Kaam met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... Cellay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Hoffer kopt de bal weg. Zorzi is nu in balbezit. Szarowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szarowicz krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Covoni verovert de bal door een tackle van achteren. Covoni passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap. Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
van Kaam is nu in balbezit. van Kaam passt de bal in één keer door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 40%, LFC Rákoskeresztúr 60%.
K. Rákóczi FC - LFC Rákoskeresztúr 4:0