Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-11 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: Haladás Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 7363
Haladás RoNaK
nb541 Tactiek 4-3-3v3
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 53.9
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaglaras onderschept slim de pass. Ntaglaras geeft de bal voor. Galvas is nu in balbezit. Galvas haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistelrooy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Popa de bal. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ... Frias bokst de bal weg.

18e minuut.
Dobek rent richting de bal. Dobek geeft een hoge lob. Annus rent richting de bal. Annus schiet op doel. Frias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - RoNaK 0:1

19e minuut.
Mrzygłód geeft een hoge lob. Galvas kopt de bal weg. Gőz is nu in balbezit. Gőz geeft een lange en hoge pass. Annus springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Gőz geeft een hoge lob. Daar is Otarbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. Frias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - RoNaK 0:2

31e minuut.
Popa passt de bal met de wreef. Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangel passt de bal in één keer door. Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicskó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schlosser neemt de hoekschop. Daar is Otarbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schlosser geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Schlosser geeft een lange en hoge pass. Mrzygłód kopt de bal weg. Amoros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Spitzmüller heeft problemen om de bal te vangen. Galvas rent richting de bal. Arraztoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvas onderschept slim de pass. Galvas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gőz verovert de bal door een tackle van achteren. Gőz geeft een hoge lob. Palicskó is nu in balbezit. Palicskó haalt uit met een fantastische trap. Frias maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 65%, RoNaK 35%.
Haladás - RoNaK 0:2

46e minuut.
Schlosser probeert naar een medespeler te passen. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi geeft de bal voor. Palicskó rent richting de bal. Palicskó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Dobek passt de bal zonder na te denken. Palicskó is nu in balbezit. Palicskó geeft een lange en hoge pass. Annus maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Dinka probeert de bal aan de voet te houden. Annus rent richting de bal. Annus passt de bal zonder na te denken. Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicskó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ntaglaras met een sublieme pass. Gőz geeft een hoge lob. Palicskó krijgt zijn hoofd ertegen. Amoros probeert de bal aan de voet te houden. Frias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - RoNaK 0:3

73e minuut.
Dobek speelt de bal door. Annus is nu in balbezit. Annus passt de bal in één keer door. Palicskó rent richting de bal. Palicskó passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rangel speelt de bal door. Schlosser is nu in balbezit. Schlosser geeft de bal voor. Annus is nu in balbezit. Annus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - RoNaK 0:4

76e minuut.
Popa rent richting de bal. Klungelig pakt Lorig de bal. Arraztoa rent richting de bal. Galvas onderschept slim de pass. Galvas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 65%, RoNaK 35%.
Haladás - RoNaK 0:4