Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila Vandálok Sasfiókák FC
442 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


11e minuut.
Lugović kopt de bal weg. Agnes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tătărescu. Tătărescu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Makatindu verovert de bal door een tackle van achteren. Makatindu met een sublieme pass. Agnes is nu in balbezit. Agnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Sasfiókák FC 0:1

17e minuut.
Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal Musa onderschept slim de pass. Makatindu probeert naar een medespeler te passen. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Wichrowski passt de bal met de wreef. Pattison rent richting de bal. Nario met een sublieme pass. Płatosz is nu in balbezit. Płatosz passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Romero Monteagudo met een harde bal richting middenveld. Frunză kopt de bal weg. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto schiet op doel. Romero Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lila Vandálok - Sasfiókák FC 1:1

27e minuut.
Frunză passt de bal zonder na te denken. Monsalve rent richting de bal. Monsalve speelt de bal door. Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Frunză met een sublieme pass. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve passt de bal in één keer door. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pecoraro speelt de bal door. Lugović is nu in balbezit. Wichrowski maakt een afschuwelijke overtreding. Wichrowski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Wichrowski is nu in balbezit. Lugović onderschept slim de pass. Płatosz speelt de bal door. Agnes rent richting de bal. Agnes draait met de bal, schiet en ... Mok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 51%, Sasfiókák FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lila Vandálok - Sasfiókák FC 1:1

47e minuut.
Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek geeft een lange en hoge pass. McGinnity is nu in balbezit. Pattison onderschept slim de pass. Pattison geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătărescu met een snelle inworp. Nario speelt de bal door. Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichrowski geeft een hoge lob. Romero Monteagudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazzaroto is nu in balbezit. Paal! Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Sasfiókák FC 2:1

71e minuut.
Agnes passt de bal in één keer door. Lugović rent richting de bal. Hohl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hohl krijgt een gele kaart. Lugović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lugović kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Mok bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lila Vandálok - Sasfiókák FC 2:2

77e minuut.
Makatindu kopt de bal weg. Lugović rent richting de bal. Met opzet legt Hohl zijn tegenspeler op de grond. Lugović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nario neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pecoraro met een sublieme pass. Lugović rent richting de bal. Lugović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Agnes de bal. Agnes schiet op doel. Mok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Leal Musa geeft de bal voor. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattison onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pattison de bal. Pattison geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 48%, Sasfiókák FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lila Vandálok - Sasfiókák FC 2:2