Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-22 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: SárgaLap Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17528
SárgaLap Fehérsolyom SC
Jedi2_v2 Tactiek 2sor
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
52.2 gemiddelde waardering 51
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Hester bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai onderschept slim de pass. Baranyai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Fehérsolyom SC 1:0

6e minuut.
Kalmár rent richting de bal. Kalmár geeft de bal voor. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Fehérsolyom SC 2:0

21e minuut.
Olmos geeft de bal voor. Baranyai kopt de bal weg. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Velthuizen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Fehérsolyom SC 3:0

23e minuut.
Wnęczak met een sublieme pass. Gherghe rent richting de bal. Gherghe speelt de bal door. Paşazadə rent richting de bal. Paşazadə haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Atanasi passt de bal zonder na te denken. Golemac is nu in balbezit. Golemac geeft een hoge lob. Paşazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşazadə draait met de bal, schiet en ... Győrffy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Trussmann onderschept slim de pass. Trussmann geeft de bal voor. Gyurkovits kopt de bal weg. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 51%, Fehérsolyom SC 49%.
SárgaLap - Fehérsolyom SC 3:0

52e minuut.
Paşazadə passt de bal zonder na te denken. Gherghe rent richting de bal. Cremonini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cremonini krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Stuchlík is nu in balbezit. Füle onderschept slim de pass. Füle passt de bal zonder na te denken. Baranyai rent richting de bal. Baranyai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wnęczak geeft een lange en hoge pass. Paşazadə kopt de bal weg. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe schiet op doel. Győrffy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Fehérsolyom SC 3:1

75e minuut.
Bažina geeft een lange en hoge pass. van der Laan heeft problemen om de bal te vangen. Gherghe rent richting de bal. Gherghe draait met de bal, schiet en ... Győrffy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - Fehérsolyom SC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 55%, Fehérsolyom SC 45%.
SárgaLap - Fehérsolyom SC 3:2