Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-29 18:33
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: Beateam FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19700
Beateam FC Sasfiókák FC
Go Gunners Tactiek 442
48% Balbezit 52%
31% Spel op eigen helft 69%
36 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67 gemiddelde waardering 51.9
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen solide


8e minuut.
Viehweg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kari met een snelle inworp. Rocha geeft een hoge lob. Einersen springt en kopt de bal. Romero Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pecoraro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha passt de bal in één keer door. Skřivánek rent richting de bal. Skřivánek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Skřivánek is nu in balbezit. Quesada begaat een overtreding. Skřivánek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rocha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mariscal probeert de bal aan de voet te houden. Sargo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Sasfiókák FC 1:0

29e minuut.
Skřivánek met een sublieme pass. Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen onderschept slim de pass. Sargo is nu in balbezit. Sargo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Romero Monteagudo met een harde bal richting middenveld. Kari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McGinnity. McGinnity krijgt een gele kaart. Kari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coméndez met een snel genomen vrije trap. Einersen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Skřivánek heeft problemen om de bal te vangen. Skřivánek met een sublieme pass. Kari probeert naar een medespeler te passen. Einersen heeft problemen om de bal te vangen. Einersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Kari met een sublieme pass. Einersen is nu in balbezit. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rocha kopt de bal weg. Klungelig pakt Mariscal de bal. Mariscal passt de bal in één keer door. Skřivánek rent richting de bal. Skřivánek schiet op doel. Romero Monteagudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Rocha kopt de bal weg. Einersen is nu in balbezit. Sargo rent richting de bal. Sargo schiet op doel. Romero Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Sasfiókák FC 2:0

39e minuut.
Kari passt de bal zonder na te denken. Skřivánek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quesada. Quesada krijgt een gele kaart. Skřivánek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rocha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rocha passt de bal in één keer door. Daar is Skřivánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Sasfiókák FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beateam FC 32%, Sasfiókák FC 68%.
Beateam FC - Sasfiókák FC 3:0

47e minuut.
Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović passt de bal met de wreef. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes haalt uit met een fantastische trap. del Moral Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Sasfiókák FC 3:1

50e minuut.
Einersen kopt de bal weg. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo geeft een hoge lob. Skřivánek is nu in balbezit. Skřivánek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo haalt uit met een fantastische trap. Romero Monteagudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pecoraro speelt de bal door. Klungelig pakt Viehweg de bal. Einersen rent richting de bal. Einersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo passt de bal zonder na te denken. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen is nu in balbezit. Einersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Sasfiókák FC 4:1

54e minuut.
Coméndez geeft een lange en hoge pass. Einersen kopt de bal weg. Makatindu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Njærheim met een sublieme pass. Kari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha speelt de bal door. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Gonda komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kari met een sublieme pass. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Sasfiókák FC 5:1

66e minuut.
Njærheim passt de bal met de wreef. Mariscal rent richting de bal. Mariscal passt de bal zonder na te denken. Gonda is nu in balbezit. Gonda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mariscal met een sublieme pass. Daar is Sargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sargo passt de bal met de wreef. Einersen rent richting de bal. Einersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Žilka komt het veld opgelopen. Romero Monteagudo met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bedak de bal. Žilka speelt de bal door. Sargo rent richting de bal. Sargo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rocha kopt de bal weg. Žilka is nu in balbezit. Žilka probeert naar een medespeler te passen. Gonda rent richting de bal. Gonda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal met de wreef. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

79e minuut.
Einersen probeert de bal aan de voet te houden. Sargo is nu in balbezit. Einersen rent richting de bal. Sargo is nu in balbezit. Sargo draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo bokst de bal weg.

82e minuut.
Daar is Pecoraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Nario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha met een sublieme pass. Kari speelt de bal door. Einersen is nu in balbezit. Einersen schiet op doel. Romero Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonda is nu in balbezit. Gonda draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pecoraro de bal. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beateam FC - Sasfiókák FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beateam FC 30%, Sasfiókák FC 70%.
Beateam FC - Sasfiókák FC 6:1