Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csonttörők Tápiószőlős KSE.
4422 Tactiek Sweep
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 49.2
formidable Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Aylanç probeert naar een medespeler te passen. Dueñas Rodríguez rent richting de bal. Dueñas Rodríguez passt de bal met de wreef. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brás passt de bal zonder na te denken. Četnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Četnik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Četnik kan niet meer verder spelen. Vanoverschelde komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Nicolici rent richting de bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Figurski verovert de bal door een tackle van achteren. Figurski geeft een hoge lob. Thioub heeft problemen om de bal te vangen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ... Fasolka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kasilyan geeft de bal voor. Figurski kopt de bal weg. Klungelig pakt Thioub de bal. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Thioub geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandmeier met de inworp. Lónyay kan de bal niet met de borst controleren. Lónyay geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Dueñas Rodríguez kopt de bal weg. Lónyay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yörükoğlu. Yörükoğlu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Perger geeft een hoge lob. Carambol met een sublieme pass. Nicolici rent richting de bal. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dueñas Rodríguez speelt de bal door. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bernacchi probeert naar een medespeler te passen. Figurski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hyjek de bal. Hue rent richting de bal. Hue draait met de bal, schiet en ... Fasolka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Carambol passt de bal in één keer door. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 47%, Tápiószőlős KSE. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csonttörők - Tápiószőlős KSE. 0:0

54e minuut.
Carbonell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Aylanç probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Lónyay passt de bal in één keer door. Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal in één keer door. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kamen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Yörükoğlu kopt de bal weg. Bujáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Tápiószőlős KSE. 1:0

64e minuut.
Bernacchi met een harde bal richting middenveld. Figurski kopt de bal weg. Perger probeert de bal aan de voet te houden. Tobescu rent richting de bal. Tobescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sankaré geeft de bal voor. Brandmeier is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez begaat een overtreding. Brandmeier raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brandmeier kan niet meer verder spelen. Rovithis komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Figurski speelt de bal door. Rovithis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovithis passt de bal met de wreef. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Carambol probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Tápiószőlős KSE. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 39%, Tápiószőlős KSE. 61%.
Csonttörők - Tápiószőlős KSE. 2:0