Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tápiószőlős KSE. EKB
Barca Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 61.5
redelijk Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Szászi met een sublieme pass. Dzsudzsák heeft problemen om de bal te vangen. Dzsudzsák probeert naar een medespeler te passen. Enītis rent richting de bal. Enītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Biesiada rent richting de bal. Biesiada speelt de bal door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:1

6e minuut.
Heldus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demeurisse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szászi rent richting de bal. Szászi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Enītis is nu in balbezit. Brás onderschept slim de pass. Brás geeft de bal voor. Dzsudzsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Biesiada de bal. Biesiada probeert naar een medespeler te passen. Enītis rent richting de bal. Dzsudzsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák schiet op doel. Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:2

15e minuut.
Demeurisse passt de bal in één keer door. Daar is Enītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enītis probeert naar een medespeler te passen. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ... Bernacchi bokst de bal weg. Brás verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:3

17e minuut.
Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi passt de bal met de wreef. Dzsudzsák met een sublieme pass. Enītis is nu in balbezit. Enītis schiet op doel. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Szászi passt de bal zonder na te denken. Demeurisse geeft de bal voor. Bernacchi speelt de bal door. Gümüşsöz geeft een hoge lob. Szászi springt en kopt de bal. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Niit probeert naar een medespeler te passen. Keller geeft een hoge lob. Szászi kopt de bal weg. Enītis rent richting de bal. Enītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Biesiada kopt de bal weg. Dzsudzsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák passt de bal zonder na te denken. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Heldus probeert de bal aan de voet te houden. Gümüşsöz is nu in balbezit. Gümüşsöz geeft een lange en hoge pass. Szászi is nu in balbezit. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Brás speelt de bal door. Inworp. Niit met een snelle inworp. Gümüşsöz rent richting de bal. Gümüşsöz geeft een lange en hoge pass. Bernacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bernacchi met een sublieme pass. Májer kopt de bal weg. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák is nu in balbezit. Dzsudzsák schiet op doel. Bernacchi bokst de bal weg.

34e minuut.
Májer geeft de bal voor. Szászi kopt de bal weg. Daar is Brás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dzsudzsák probeert de bal met de borst te controleren. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák onderschept slim de pass. Enītis is nu in balbezit. Enītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:4

36e minuut.
Tobescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rovithis de bal. Gümüşsöz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gümüşsöz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Demeurisse kopt de bal weg. Daar is Brás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enītis is nu in balbezit. Dzsudzsák rent richting de bal. Dzsudzsák haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi bokst de bal weg. Heldus verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dzsudzsák is nu in balbezit. Brás legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dzsudzsák raakt geblesseerd tijdens het duel. Dzsudzsák neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bernacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 78%, EKB 22%.
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:5

46e minuut.
Dzsudzsák speelt de bal door. Enītis rent richting de bal. Hue is nu in balbezit. Enītis onderschept slim de pass. Gümüşsöz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Enītis kopt de bal weg. Brás verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ... Bernacchi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brás rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:6

51e minuut.
Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák probeert naar een medespeler te passen. Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:7

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demeurisse met een snelle inworp. Gümüşsöz geeft een lange en hoge pass. Enītis springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Brás de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enītis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gümüşsöz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szászi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gümüşsöz met de inworp. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada passt de bal met de wreef. Daar is Dzsudzsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzsudzsák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:8

68e minuut.
Szászi is nu in balbezit. Szászi passt de bal zonder na te denken. Enītis is nu in balbezit. Dzsudzsák is nu in balbezit. Dzsudzsák haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Gümüşsöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gümüşsöz geeft een hoge lob. Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis schiet op doel. Bernacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:9

77e minuut.
Dzsudzsák is nu in balbezit. Dzsudzsák probeert naar een medespeler te passen. Heldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi onderschept slim de pass. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Bernacchi bokst de bal weg. Enītis rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Májer geeft de bal voor. Szászi is nu in balbezit. Szászi probeert naar een medespeler te passen. Dzsudzsák rent richting de bal. Dzsudzsák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:10

81e minuut.
Szászi is nu in balbezit. Szászi passt de bal met de wreef. Enītis is nu in balbezit. Enītis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dzsudzsák de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:11

82e minuut.
Daar is Szászi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzsudzsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák speelt de bal door. Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Crivăţ onderschept slim de pass. Inworp. Gümüşsöz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enītis rent richting de bal. Enītis schiet op doel. Bernacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gümüşsöz zal de hoekschop nemen. Szászi is nu in balbezit. Szászi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szászi rent richting de bal. Szászi passt de bal met de wreef. Brás bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis onderschept slim de pass. Enītis draait met de bal, schiet en ... Bernacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Niit onderschept slim de pass. Niit geeft een lange en hoge pass. Dzsudzsák probeert naar een medespeler te passen. Enītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 75%, EKB 25%.
Tápiószőlős KSE. - EKB 0:11