Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-05 18:33
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: Ryke Memorial
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19639
EKB Tápiószőlős KSE.
4-3-3 Tactiek Barca
48% Balbezit 52%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Zsengellér is nu in balbezit. Heldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsengellér onderschept slim de pass. Zsengellér haalt uit met een fantastische trap. Wnuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Brás probeert de bal aan de voet te houden. Zsengellér speelt de bal door. Róza rent richting de bal. Róza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Tápiószőlős KSE. 1:0

11e minuut.
Demeurisse speelt de bal door. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki passt de bal zonder na te denken. Zsengellér is nu in balbezit. Zsengellér schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Májer met een sublieme pass. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki passt de bal zonder na te denken. Róza rent richting de bal. Róza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Wnuk trapt de bal weg. Demeurisse kopt de bal weg. Klungelig pakt Róza de bal. Róza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Májer onderschept slim de pass. Májer speelt de bal door. Klungelig pakt Zsengellér de bal. Zsengellér draait met de bal, schiet en ... Wnuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Tápiószőlős KSE. 2:0

42e minuut.
Iglódi kopt de bal weg. Demeurisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeurisse geeft een lange en hoge pass. Zsengellér is nu in balbezit. Zsengellér schiet op doel. Wnuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Májer rent richting de bal. Májer passt de bal in één keer door. Dévánszki is nu in balbezit. Zsengellér is nu in balbezit. Zsengellér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EKB 30%, Tápiószőlős KSE. 70%.
EKB - Tápiószőlős KSE. 2:0

50e minuut.
Heldus verovert de bal door een tackle van achteren. Heldus geeft een hoge lob. Iglódi met een sublieme pass. Zsengellér is nu in balbezit. Zsengellér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zsengellér rent richting de bal. Brás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zsengellér is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dévánszki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Tápiószőlős KSE. 3:0

55e minuut.
Heldus is nu in balbezit. Dévánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Dévánszki met een sublieme pass. Zsengellér bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsengellér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Iglódi rent richting de bal. Keller rent richting de bal. Hue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hue krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Róza kopt de bal weg. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldus onderschept slim de pass. Zsengellér is nu in balbezit. Zsengellér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Četnik komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Májer geeft een lange en hoge pass. Crivăţ speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemes met een snelle inworp. Májer speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Iglódi probeert naar een medespeler te passen. Róza rent richting de bal. Heldus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heldus krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Brás kopt de bal weg. Daar is Májer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Májer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Heldus de bal. Róza is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EKB 30%, Tápiószőlős KSE. 70%.
EKB - Tápiószőlős KSE. 3:0