Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-18 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: szuper FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35918
szuper FC Feltámadás F.C.
1 Tactiek küzdeni kell
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 44.7
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gawlik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fenyvesi de bal. Dacić verovert de bal door een tackle van achteren. Dacić geeft een hoge lob. Sánchez Armas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Feltámadás F.C. 1:0

7e minuut.
Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov met een sublieme pass. Dacić rent richting de bal. Dacić geeft een lange en hoge pass. Illert krijgt zijn hoofd ertegen. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Šišeta geeft de bal voor. Mitkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajner de bal. Sánchez Armas is nu in balbezit. Sánchez Armas draait met de bal, schiet en ... Rogal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Diarra met een snelle inworp. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa geeft een lange en hoge pass. Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gagić kopt de bal weg. Daar is Diarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipciu begaat een overtreding. Chipciu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sánchez Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov rent richting de bal. Mitkov geeft een lange en hoge pass. Illert maakt een snoekduik en kopt de bal. Rogal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Šišeta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diarra met de inworp. Gagić geeft een hoge lob. Trzonek maakt een snoekduik en kopt de bal. Şerban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Illert verovert de bal door een tackle van achteren. Illert met een sublieme pass. Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Armas rent richting de bal. Sánchez Armas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szuper FC 29%, Feltámadás F.C. 71%.
szuper FC - Feltámadás F.C. 1:0

46e minuut.
Apreotesei komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov geeft een lange en hoge pass. Illert bereikt de bal nog maar net als eerste. Illert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Feltámadás F.C. 2:0

57e minuut.
Mitkov is nu in balbezit. Mitkov passt de bal in één keer door. Sánchez Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Armas draait met de bal, schiet en ... Rogal probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - Feltámadás F.C. 3:0

63e minuut.
Gawlik passt de bal met de wreef. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Armas is nu in balbezit. Sánchez Armas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Trzonek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sarniak komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi rent richting de bal. Chipciu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chipciu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Fenyvesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gagić met een snel genomen vrije trap. Sarniak rent richting de bal. Šišeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šišeta krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Dacić verovert de bal door een tackle van achteren. Dacić geeft een lange en hoge pass. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov geeft de bal voor. Illert springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szuper FC 30%, Feltámadás F.C. 70%.
szuper FC - Feltámadás F.C. 3:0