Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Exciting Badgers Stately Athletic
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Overton verovert de bal door een tackle van achteren. Tomlinson verovert de bal door een tackle van achteren. Tomlinson met een sublieme pass. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel. Snook kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Exciting Badgers - Stately Athletic 1:0

11e minuut.
Tomlinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Overton verovert de bal door een tackle van achteren. Overton probeert naar een medespeler te passen. Watherston rent richting de bal. Watherston haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Norton speelt de bal door. Klungelig pakt Tomlinson de bal. Watherston is nu in balbezit. Aldridge rent richting de bal. Aldridge draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Aldridge de bal onder controle te krijgen. Galindo is nu in balbezit. Watherston verovert de bal door een tackle van achteren. Aldridge is nu in balbezit. Aldridge schiet op doel. De bal raakt de paal. Koumas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Richard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Exciting Badgers - Stately Athletic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exciting Badgers 62%, Stately Athletic 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exciting Badgers - Stately Athletic 1:1

48e minuut.
Lewis is nu in balbezit. Lewis speelt de bal door. Aldridge rent richting de bal. Watherston is nu in balbezit. Watherston schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tomlinson rent richting de bal. Watherston verovert de bal door een tackle van achteren. Watherston probeert naar een medespeler te passen. Aldridge rent richting de bal. Aldridge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Overton met een sublieme pass. Evins bereikt de bal nog maar net als eerste. Watherston maakt een afschuwelijke overtreding. Watherston krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Radford rent richting de bal. Watherston is nu in balbezit. Watherston passt de bal in één keer door. Aldridge is nu in balbezit. Aldridge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exciting Badgers 55%, Stately Athletic 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exciting Badgers - Stately Athletic 1:1